Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a kölönbség a WD-s HDD-k...

Mi a kölönbség a WD-s HDD-k között?

Figyelt kérdés

Ugye van a zöld, amit sokan utálnak, van a kék, amit átlag felhasználásra istenítenek, és van a fekete, ami a csúcsok csúcsa, de találtam a napokban piros és lila színűt is, melyik milyen célra lett kitalálva, valamint mi a különbség a színezettek között?

A válaszokat előre is köszi!

2015. jan. 29. 16:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
legyen mentésed, és vedd azt, amire a leghosszabb a gari :)
2015. jan. 31. 02:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor mindenféleképpen a RED kell neked, legalább is szerintem. Azok elég jól bírják, de választhatsz a Green mellett is, viszont ha pont a garancia letelte után fog gallyra menni, vagy már előtte gariztattni kellene, akkor ne lepődj meg :)

Az meg, hogy a leghosszabb garanciásat vedd az hülyeség, mert pl. a WD Black-ra igaz, hogy 5 év garancia van, na de adattárolásra minek kellene neked egy 7200 rpm-es merevlemez? Azért javaslom az 5400-as lemezeket, mert kifejezetten azok vannak adattárolásra.

2015. jan. 31. 14:53
 13/13 anonim válasza:

nyilván értelmes keretek között a leghosszabb garis.

de az alapelv szerintem akkor is az, hogy ne egy eszközön múljon az adatok megléte, ha viszont mentés van, akkor minél kisebb anyagi buktával járjon egy eszközhalál.

2015. febr. 1. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!