Mitől lassult le ennyire a gépem?
Figyelt kérdés
egyik napról a másikra,le lassult a fele teljesítményére.2 perc még be tölt egy oldalt.és nem csak a net használatánál,hanem a gépen bármit csinálok ilyen sokáig tart.Van a gépen elég hely,a felesleges dolgokat már letöröltem,és a vírusirtó sem mutat semmit.hol tudod megnézni,hogy nem e esetleg a procinak van valami baja.a gép bekapcsolásarakor,még jó,de pár perc múlva,alig mozdul.Szerintetek?2010. febr. 8. 19:33
1/7 anonim válasza:
Feladatkezelőben ellenőrízhetnéd a teljesítményt, folyamatok mennyiségét.Ha nem mutat túl nagy értéket, tudok ajánlani egy ventillátor-tisztítást, az én gépemmel csodákat művelt :D
2/7 anonim válasza:
Nézd meg azt is a feladatkezelőben hogy mi használ sok fizikai memóriát illetve mi terheli a CPU-t, lehetséges vírus,de egy takarítás tényleg csodákra képes :D
csak ne porszívóval talarítsd az alaplapot...
3/7 anonim válasza:
Nézz át mindent, és törölt le az összes felesleges progit kodeket kutyafaszát , és keress egy registry fájl írtót, amit ráküldhetsz a gépedre. Aztán végezz vírusellenőrzést, töredezettségmentesítést, és ha így se működik akkor vinfos reinstall. Ha így is tetű, akkor vegyél egy új gépet.
4/7 anonim válasza:
A sok program miatt lasuulhatott le a géped amit feltelepítettél.
5/7 A kérdező kommentje:
megnéztem a feladatkezelőben a cpu teljesítménye 0-2 % közt ingadozott.Fogalmam sincs mennyinek kéne lenni de szerintem ez kevés.Miután ki kapcsolom a gépet,kb 1 óra múlva visszakapcsolom,megy mint a kis-angyal,de kb 15 p után folyamatosan el kezd le lassulni,majd olyan mintha nem is menne.kitakarítottam a ventit,mégis ilyen lassú.le szedtem róla minden felesleges szart,virusírtóztam,mégis.de nem az elejétől ilyen lassú.ez az ami nekem fura.szerintetek mi lehet a baja,
2010. febr. 9. 19:11
6/7 anonim válasza:
Lehet h a fő hard disk ed van teli és akkor leszokott lassulni de lehet h csak a windows régi és ienkor már minden gondvan vele ienkor van az h ujra telepited a windowsot és minden kilessz törölve és tádá
7/7 anonim válasza:
Sokszor nekem is 3 és 40 % között megy a CPU, az nem hiba. A helyedben kikapcsolnám a Rendszer-visszaállítást és Csökkentett módban ráereszteném a virusitót. Ha leszedte a dögöt, akkor kapcsold vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!