Mitől lassult be ennyire nagyon a gépem?
Sziasztok!
Szóval lenne itt nekem egy gépem, 4 éve újítottuk, és valamiért már nem a rég az ereje,a crysis warhead régen mediumon simán ment de ma már szinte játszahatlan
a gép specifikációi:-AMD sempron 2800+ proci
-VGA:nVidia GeForce 7300 GT
-alaplap:ASRock
valami ilyesmi a cuccos
jahh és már mostanában a négyből már csak 1 usb működik valamiért azaz 1 is lassú
ez mitől lehet??PLS HELP
1. Régen volt újratelepítve
2. döglődik az alaplapod
Valami olyasmi.
Az asrock soha nem tartozott a jó alaplapok közé.
De azért ne búsulj. Van megoldás, legalábbis egy tippem.
Tehát azt mondtad, hogy most újítottátok a gépet. Ez mit takar? Mert ha csak proci, meg alaplap+memóriakártya csere volt akkor azt nagyon el rontottátok.
Ugyan is létezik egy olyan szabály, hogy a különböző számítógép alkatrészeknek saját teljesítményük van. Ha a számítógép konfiguráció nagyobb teljesítményt igényel, mint amit biztosítasz neki, akkor lassúlni fog.
Magyarúl tápegységet vettetek bele? És ha igen akkor milyet? Mert kb ennek a konfignak az igénye igeny csak meg van 450W - 500W. Szerintem nézd át a dolgot..
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-25 01:04
Do you fuckin kidding me?!
Nekem AMD Athlon 3200+om van, 6800 GT-vel, és 2 Giga kingson RAM, rendesen fel van húzva benne minden küszöbre, és a 350 W-os CODEGÁNY viszi... Szóval ez enyhe túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!