Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lassult be ennyire...

Mitől lassult be ennyire nagyon a gépem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval lenne itt nekem egy gépem, 4 éve újítottuk, és valamiért már nem a rég az ereje,a crysis warhead régen mediumon simán ment de ma már szinte játszahatlan

a gép specifikációi:-AMD sempron 2800+ proci

-VGA:nVidia GeForce 7300 GT

-alaplap:ASRock

valami ilyesmi a cuccos

jahh és már mostanában a négyből már csak 1 usb működik valamiért azaz 1 is lassú

ez mitől lehet??PLS HELP

2011. szept. 24. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Régen volt újratelepítve

2. döglődik az alaplapod

2011. szept. 24. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Valami olyasmi.

Az asrock soha nem tartozott a jó alaplapok közé.

De azért ne búsulj. Van megoldás, legalábbis egy tippem.

Tehát azt mondtad, hogy most újítottátok a gépet. Ez mit takar? Mert ha csak proci, meg alaplap+memóriakártya csere volt akkor azt nagyon el rontottátok.

Ugyan is létezik egy olyan szabály, hogy a különböző számítógép alkatrészeknek saját teljesítményük van. Ha a számítógép konfiguráció nagyobb teljesítményt igényel, mint amit biztosítasz neki, akkor lassúlni fog.

Magyarúl tápegységet vettetek bele? És ha igen akkor milyet? Mert kb ennek a konfignak az igénye igeny csak meg van 450W - 500W. Szerintem nézd át a dolgot..

2011. szept. 25. 01:04
 3/3 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 09-25 01:04

Do you fuckin kidding me?!

Nekem AMD Athlon 3200+om van, 6800 GT-vel, és 2 Giga kingson RAM, rendesen fel van húzva benne minden küszöbre, és a 350 W-os CODEGÁNY viszi... Szóval ez enyhe túlzás.

2011. okt. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!