Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus K50AB típusú laptopom...

Asus K50AB típusú laptopom van és nem add képet, valami megoldás?

Figyelt kérdés
A Biosban a tápegységet tesztelte és közbe elment az áram (nem volt benne az aku) és most ahogy bekapcsoltam nincs kép semmi még az Asus logó se jött be, valami megoldás?

2015. jan. 25. 22:05
 1/4 CspCsj ***** válasza:
Teljesen áramtalanítsd (akkut kiveszed és töltőt kihúzod) és a bekapcsológombot 30 másodpercig nyomod. Utána töltőt visszadugod és megpróbálod bekapcsolni. Jó lett?
2015. jan. 26. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Ma reggel bekapcsolt majd játszottam vele kb. 2 órát és most megint nem csinál semmit -.-
2015. jan. 26. 15:29
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Valószínúleg BGA-zni, vagy reball-ozni kell a gépet.

Itt talán kicsit érthetőbben leírják (nem akartam bemásolni):

[link]

2015. jan. 26. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
egyetértek, elviszed szervizbe, jópénzért azt mondják alaplapcsere volt, ami annyit jelet hogy reballozták és működik újab kb 2 hónapig, sajnos tapasztalat, nekem már 3 reball volt, közel 100.000-et ráköltöttem összesen mert nem gariba ment, de mindig meghal
2015. márc. 1. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!