PC alkatrészek összeférhetetlenek?
Az alábbi konfigom van:
alaplap: Gigabyte G1 Sniper B5
cpu: Intel core i5 4570 3,2 GHz
vga: Asus GeForce GTX 760 2GB
táp: HKC 650W
memória: Kingston 8GB DDR3 1600MHz Kit(2x4GB) HyperX Fury
Korábban azt csinálta, hogy mikor alvó üzemmódból felébresztettem, azonnal kék képernyővel fogadott, és újra kellett indítanom a gépet.
Most meg összeomlott a windows. Először kaptam egy értesítőt az avast-tól, hogy a c meghajtón, ahol a rendszer van, talált egy rosszindulatú fájlt. Aztán rányomtam a leállításra, és közben feljött még egy ilyen értesítő. Mikor már csak a leállító képernyőt láttam, közben is hallottam az avast értesítőjének hangját, de vagy ötször. Aztán kék képernyőt dobott, és hibára hivatkozva, infókat kezdett gyűjteni. Majd újraindult a gép, de miután betöltötte a windowst, csak fekete képernyő és a kurzor fogadott.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy lehet-e alkatrész összeférhetetlenség, és ha igen, akkor hogy találom meg, melyek azok, amik rosszban vannak?
Előre is köszönöm!
Először Chieftec 600w tápot vettem, csak az halott volt, semmi életjelet nem adott.
Berohantam a pc boltba, még zárás előtt, és ezzel próbálták ki, ezt vettem meg.
először is vegyél egy normális tápot, még mielőtt a géped megy rá.
Chieftec CTG500, FSP, Corsair CX430, Cooler Master G500, Evga 500b,
Ez segít megtudni mitől van kék halál.
És mint a többiek is említették, ilyen alkatrészek mellé nem illik hkc-t rakni, csak ha jó biztosításod van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!