Egyik ismerősöm idehozott 1 gépet, mert valami baja van. (? )
Állítólag valami durrant benne, és utána leállt, legalábbis ezt mondta. Nos.. szétszedtem, és a ventilátorok tele vannak ilyen szürke porral, de inkább hamura hasonlít. Úgy látszik, mintha a proci-felől jönne, mert a ram és a másik oldalt, ahol az ilyen forrasztott dolgok vannak, ezek is porosak.
Rádugtam egy másik tápra, és megnyomtam a bekapcsoló gombot. Az első bekapcsolásnál egy másodpercre mintha reagálna a táp, 1 nagyon picit megmozdul. Viszont ha nyomogatom a gombot, akkor utána nem reagál rá. Ha ki- és be kapcsolom a tápot, akkor újra ezt csinálja.
Ha ezt csinálja, akkor az alaplap is tönkrement, vagy csak a processzor? Esetleg lenne valami tippetek?
Ha valakinek nem tűnt fel, a 2. dropboxos linken vannak a többi képek.
Viszont szerintem hagyom, mert így konkrétan annyit tudok rá mondani (én legalábbis), hogy új lap+proci, meg persze táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!