Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyik ismerősöm idehozott 1...

Egyik ismerősöm idehozott 1 gépet, mert valami baja van. (? )

Figyelt kérdés

Állítólag valami durrant benne, és utána leállt, legalábbis ezt mondta. Nos.. szétszedtem, és a ventilátorok tele vannak ilyen szürke porral, de inkább hamura hasonlít. Úgy látszik, mintha a proci-felől jönne, mert a ram és a másik oldalt, ahol az ilyen forrasztott dolgok vannak, ezek is porosak.

Rádugtam egy másik tápra, és megnyomtam a bekapcsoló gombot. Az első bekapcsolásnál egy másodpercre mintha reagálna a táp, 1 nagyon picit megmozdul. Viszont ha nyomogatom a gombot, akkor utána nem reagál rá. Ha ki- és be kapcsolom a tápot, akkor újra ezt csinálja.

Ha ezt csinálja, akkor az alaplap is tönkrement, vagy csak a processzor? Esetleg lenne valami tippetek?

2015. jan. 24. 12:59
1 2
 1/17 Szirty ***** válasza:

A tipp: Keress szétrobbant elektrolit kondenzátort (ha van fogalmad róla mi az).

Ha nincs, akkor ne foglalkozz a géppel, nem fogod megjavítani, bízd hozzáértőre!

2015. jan. 24. 13:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi az, és egyben van mind.
2015. jan. 24. 13:07
 3/17 A kérdező kommentje:

itt egy kép róla, hátha valakinek mond valamit. :)

[link]

2015. jan. 24. 13:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem rövidzárlatos lett az egész lap. Valószínűleg a táp miatt.
2015. jan. 24. 13:12
 5/17 anonim ***** válasza:
megette a kosz! vedd ki a processzort és tegyél bele egy jó használtat.Ha a tápot kicserélted és elindul akkor minden ok az alaplappal.
2015. jan. 24. 13:17
 6/17 anonim ***** válasza:
proci nem szokott meghalni
2015. jan. 24. 13:21
 7/17 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy nincs am2-es processzorom másik. A tápos dologban lehet valami, mert valami Mercury van benne.

[link]

2015. jan. 24. 13:24
 8/17 anonim ***** válasza:
persze csak megfől a sok kosztól!(por)
 9/17 alfonz64 ***** válasza:
71%
Sajnos kijött a füst belőle amit a gyárban bele raktak. Fel kell tölteni füsttel. :D
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen, persze :DDD
2015. jan. 24. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!