Tudnátok olyan i7-es cpu-t ajánlani ami támogat ddr3-1600Mhz-nél nagyobb mamóriát?
Már kerestem mindenhól de én nem találtam,viszont az alaplap amit vennék csak 1600-nál nagyobb ramot támogat.
Asus Maximus VII Gen
Kell lennie.
Ez van az alaplap specifikációban:
4 x Memoria DIMM, Max. 32GB, DDR3 3300(O.C.)/3200(O.C.)/3100(O.C.)/3000(O.C.)/2933(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2600(O.C.)/2500(O.C.)/2400(O.C.)/2200(O
miért nem akarsz húzni egy i7-est? :)
-hiszen direkt munkára való proci, húzva kicsit még jobb.
-gondolom ezért kell a gyorsabb frekvenciájú RAM is, mert nagy memóriagyorsaság igényű programokat akarsz futtatni, akkor miért ne legyen a proci is gyorsabb ha lehet, ég gyorsabban végzel egy konvertálással, rendereléssel, tömörítéssel, videovágással, szerkesztéssel, kódolással...
"az alaplap amit vennék csak 1600-nál nagyobb ramot támogat."
Ez nem igaz. Ha megnézed az alaplap specifikációját ( [link] ), írja, hogy 1600-as és 1333 MHz-es memóriákat is támogatja. A magasabb órajelek csak túlhajtással érhetőek el. Ha hajlandó vagy tuningolni, egyre ügyelj, 1.5V-nál többet ne nagyon adj a memóriának, évekkel ezelőtt több helyen lehetett olvasni, hogy ez az Intel processzorok élettartamára káros hatással van.
#6/7
Nem nem akarom,hanem nem tudom.
#6/8
Ahol én néztem a specifikációt,ott csak 1600Mhz-től nagyobbat ír,de legyen neked igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!