TheMartin03 kérdése:
Fejlesztés vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy szeretném a gépem fejleszteni, persze nem gyökeresen, de valamennyire igen.
Szerintetek miket érdemes előbb, és miket később fejleszteni? Illetve mit kéne venni? JÁTÉKRA HASZNÁLNÁM A GÉPET!!
Mostani Konfigom:
CPU: AMD Phenom II X4 (3,4GHZ 4 mag)
ALAPLAP: GA-970A-DS3
GPU: XFX Radeon HD 7850 ( 2GB, 256 Bit )
RAM: Corsair Vengeance 2x4GB 1600mhz Dual Channel
SSD: 120gigás Kingston SSDnoW
2 HDD, annak a fejlesztése opcionális szerintem
CASE: GA GZ X1
TÁP: Cooler Master GX 550W bronze
Esetleg a Lap helyett nézem ki egy Asus Z97-K-t, illetve proci helyett egy i5 4590 vagy egy 4690.
2015. jan. 23. 17:39
1/3 anonim válasza:
Alaplap inkább Asrock H97 Annyversary legyen, cpu pedig i5 4460, és kell majd egy erősebb vga is később.
2/3 A kérdező kommentje:
Én csak Sima H97-et találtam, illetve M Pro4-et, van valami különbség köztük? :D
2015. jan. 23. 17:56
3/3 anonim válasza:
Nem igazán , az m pro 4 is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!