Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A két külső merevlemez közül...

A két külső merevlemez közül melyiket vegyem meg? Samsunghoz is 3év garancia jár de az olcsóbb és a szomszédban van a bolt ahol árulják. Elvileg tudom hogy a wd a jobb márka.

Figyelt kérdés

-WD My Passport Ultra külső merevlemez, 1TB, 2.5", USB 3.0, Fekete emag 3év 23900ft

-1TB SAMSUNG 2.5" M3 KÜLSŐ WINCHESTER FEKETE (STSHX-M101TCB)

Aqua3év 21690ft

2015. jan. 23. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

hát figyelj, saját tapasztalatot írok, ez részben fog ezekre vonatkozni. Egyrészt sok Samsung adattárolóm nem volt még, 1 HDD-m volt tőlük, elég régi, még működik.

Én WD párti vagyok, nem csalódtam még soha benne. Van egy vinyó az asztali gépembe, 4 éves, hibátlan, 1 a notebookomba (az eredetije meghalt 3 év után, Toshiba volt), az is 2 éve megy, hibátlan. Nővéremnek és nekem is van egy 1 TB-os WD külső vinyó, igaz, nem a My Passport Ultra. Az övé 3 és fél éves, az enyém 3, eddig hibátlan, teszi a dolgát.

Én biztos, h csak WD-t veszek. Ebben megbízok, de ahogy szoktam olvasni, mások is. A Samsungot annyira nem ismerem, így nem akarok róla negatív véleményt írni. Az SSD-i nagyon jók, de azt nem tudom, hogy áll külső hdd fronton

2015. jan. 23. 15:10
 2/2 anonim válasza:
A kettő között egyetlen különbséget vélek felfedezni. A WD 8 mb cache a Samsung 16 mb cache -el rendelkezik. Ennek ellenére vezető infósok a WD-t fogják jobban ajánlani. A gyártási technológia azonos, az alapanyagok minőségében sem lehet nagy eltérés (szabályozva van). A nagy számok törvénye alapján Én sokkal több WD-t adtam el, mint Samsung-ot. Persze több is jött vissza belőle. De nem annyival. Szóval nagyker statisztikailag WD. (Ha ez számít).
2015. febr. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!