Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Noti HDD garanciáztatása...

Noti HDD garanciáztatása hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Kérem csak az válaszoljon aki szervizes vagy tudja hogyan zajlik ez, a tippelgetős hozzászólók kíméljenek! Köszi!

Van egy 2014.02. HDD-m, 1000GB. Majdnem tele. Azt írja ki a crystal disk info hogy veszélyes.

Garancia előtt hogyan kell azt intézni, hogy

1. Az adataimat lementsem - itt arra gondolok, hogy saját pénzen akkor vennem kell egy újat? Vagy esetleg megmutatom, a program szerint, hogy hibás a lemez és megengedik, hogy lementsem az adatokat?

2. Az adataimat NE kelljen odaadnom a lemezzel?

Én az adataimat nem akarom megosztani senkivel, tekintettel, hogy voltam olyan munkahelyen ahol viccet csináltak mások személyes adataiból, fényképeiből, ez egy szerviz volt, igaz nem notebook.

Én nem fényképek miatt, hanem a személyes adataim miatt nem adnám oda.

(Nem érdekel semmilyen cég adatkezelési kamu szövege. A paraxt tizen-huszon éves magyar alkalmazott ha kilopja a fájlokat, akkor hiába mondja a SEAGATE hogy megsemmisítik a lemezt. Tapasztalatom szerint tudom, hogy nem feltétlen van ez így.)

A garanciális ügyintézés ez esetben hogyan működik?

2014. aug. 1. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:

A szerviz nem foglalkozik azzal, hogy neked a külső program mit "mondott". A szerviz nem fog adatot menteni róla, úgyhogy amennyiben be akarod adni, neked kell gondoskodnod arról, hogy ne legyenek rajta adatok és hogy neked is meglegyenek biztonságban. Nyilván szerencsétlen esetben, amikor már működésképtelen a merevlemez, akkor ezt nem lehet megtenni.

Ezzel együtt elég neccesnek tartom, hogy általad fontosnak és személyesnek tartott adatokat eleve biztonsági mentés nélkül tárolsz, egy ekkora vinyón már elfér az ember élete, ezt elbukni kemény érzés. Ezt ne vedd sértésnek, csak fontosnak tartom ezt mindig megjegyezni, mert sajnos ezt a többség nem veszi komolyan.

2014. aug. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!