Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » állandóan szétmegy a merevleme...

állandóan szétmegy a merevlemez, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan problémám van,hogy az elmúlt fél évben 6 hdd-t kellett cserélnem, ez kb úgy történik,hogy van egy merevlemez figyelő beteszem a hdd-t 100% mindent két három hétre már 70% a kondíció, és az egyik napról a másikra 20% leesik, és olyan lassú lesz a gép,hogy csak na, a boltba már visszaadták a pénzt,hogy inkább ne ott vásároljak...

Miért van ez? mi lehet a gond?

2015. jan. 23. 11:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
dobjam ki a gépet, azt vegyek egy másikat?
2015. jan. 23. 11:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Mennyire régi. Mert az, hogy maga a gép tönkre vágjon HDD-ket, azért elég valószínűtlen. Esetleg előfordulhat, hogy a táp túl sok áram erősséget ad neki. Bár ehhez tesztelni kéne magát a tápot.
2015. jan. 23. 11:27
 13/21 anonim ***** válasza:
A "Mennyire régi", az kérdés akart lenni!:) Pontosan milyen konfig?
2015. jan. 23. 11:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Ez a hdd nem tudom milyen régi, ezt havertól kaptam.
2015. jan. 23. 11:31
 15/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
Kábel nincs megtörve például? Akár az adat, akár a tápkábel hibája okozhat furcsaságokat. A táp önmagában is, ha rendkívül instabil feszültséget ad le az eszközök felé (és esetleg az alaplapi érzékelő ebből semmit sem lát) - tipikusan az alsókategóriás színvonalat sem megütő tápok ilyenek.
2015. jan. 23. 11:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem a HDD, hanem maga a konfig?
2015. jan. 23. 11:32
 17/21 A kérdező kommentje:

húúú fogós a kérdés eléggé régi típus, 2 magos processzor van benne, annyit tudok, és 2gb ram.

4 éve minimum, tápra nincs ráírva semmi,gondolom valami névtelen undormány lehet, kábeleket direkt cseréltem

2015. jan. 23. 11:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Ennyi infóból esélyes, hogy táp hiba, de igazából max találgatni lehet.
2015. jan. 23. 11:37
 19/21 A kérdező kommentje:
Én nem szórakozok ilyenekkel, inkább veszek akkor egy másikat,úgy is korszerűsíteni kellene már.
2015. jan. 23. 11:40
 20/21 anonim ***** válasza:

Viszi vissza gariba a hibátlan, drága, szín új HDD-ket, hogy hibásak, aztán lehet ő teszi tönkre a rozoga gépével, ez hatalmas... :D

Vegyél egy új PC-t, mielőtt az egész készletet tönkrevágod.

2015. jan. 23. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!