Ha ezt csinálja a merevlemezem akkor le tudom menteni még róla az adatokat?
Volt egy asztali gépem, amiben volt egy 500 gigás vincsi ez két részre volt partícionálva, egy azt hiszem 100 gb-os partíció volt, ezen volt a rendszer meg volt egy másik amin minden másom rajta volt, és a vincsi egyszer csak meghalt... ahogy betöltött a windows és betöltötte az asztalon lévő fájlokat, mappákat kifagyott teljesen és elkezdett kattogni a merevlemez. Namost én még le szeretném menteni az adatokat a d partícóról, ha kiírok pendrive-ra egy ubuntu lemezt és live rendszerként bebootolok az asztaligépen akkor külső merevlemezre le tudom szedni a d partíción lévő fájlokat?
csak azért tettem ki a kérdést mert a memóriamodulokat amik benne voltak elajándékoztam, és ha azt írjátok hogy le lehet még menteni a cuccokat róla akkor visszakérném addig, vagy átvinném a vincsit egy ismerősnek hogy próbáljuk meg leszedni róla a cuccokat...
De akkor a d-ről még le tudom szedni a cuccaim? Ez a kattogás és a fagyás mi lenne?
A másik, fél giga ramom maradt itthon, a 7.10-es ubuntu linuxnak ez elég?
Illetve még annyi hogy azért nem veszek bele másikat, mert van egy notebookom helyette valamint több mint 5 éves a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!