Van egy Seagate 160-as merevlemezem, viszont nem úgy olvassa az adatokat ahogy kéne, mi a baj?
Először is, az a probléma, hogy 3-megával olvassa/írja az adatokat, és ez nagyon lassú, de amúgy hibátlannak találja minden program, Ata csatija van, persze régebben nem volt ilyen hibája.De volt hogy sikerült megcsinálnom (nem tudom hogy) és ez alatt nem volt a gépbe.Aztán visszatettem, ujra csak ugyanez a hiba volt.Megnéztem újra hátha kiveszem a gépből és úgy nézem, akkor újra jó lesz, de nem.Szóval nem értem az egészet,mi baja lehet?
Már próbáltam minden Ata csatlakozómmal, másik vinyó megy is, de a sajátom nem:(
Remélem tudtok segíteni.
esetleg még megpróbálhatsz egy töredezettség mentesítést,van hogy a töredezett fájlszerkezetek miatt lassul le az olvasás/írás.
töltsd le a Defraggler nevű progit, jobb mint a win tör.mentesítője
Köszi, de nekem nem ilyen problémám van, hanem hogy az egész adatátvitel nem jó, már amikor a windowst telepíteném, eleve akkor már 3 megával csinálja,mert rohadt lassú az egész, és tegnap meg volt olyan hogy felraktam a gép ház tetejére, és jó volt, mert gyorsan csinált mindent, mikor meg boldogan visszatettem a házba, újra lassú volt, és sajnos utána már nem vált be hogy feltettem a ház tetejére, szóval, csak ezzel van baj, egyébként az élettartalma 1000 nap felett van (HD Sentinel)
Szóval, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!