Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hordozható konzolt kérjek?

Milyen hordozható konzolt kérjek?

Figyelt kérdés
Itt volt a születésnapom,kérdezték mit kérjek, én mondtam,hogy valami kis konzolt szeretnék.Én a PSP felé hajlok, de testvéremnek már van, bár nem nagyon akar működni, de meg lehetne oldani, hogy működjön.Bár a testvérem irigy:D Inkább az akció-kaland,akció,ügyességi (pl mint a pacman,nem logikai!!), autós játékokat szeretem.Lehetőleg olyan kéne,amit lehet "hackelni".Reménykedem,az nem csak a psp.Kérjek még egy psp-t,vagy kérjek valami mást?
2010. febr. 7. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha gazán élvezni akarod a játékokat és az élvezetre mész a nagy nevek villogtatása helyett, akkor Nintendo terméket válassz. Nem hiába vezetik a konzoleladásokat, magasan... :) Tehát Nintendo DS
2010. febr. 7. 22:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet "hackelni"?Jó játékok?(marión kívül:D)
2010. febr. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!