Mennyi idö múlva kapnám meg a RAM-kat a KINGSTONE-tol ha elkuldom az uzletbe ahol vettem, mivel elromlott?
Az élettartam garancia NEM örök garanciát jelent, hanem adott termék élettartama alatti garanciát. Általában 5 év, Kingston-nál legalábbis annyi :) Csak a "Lifetime Warranty" jobban hangzik.
A szervizelés általában vásárlástól számított 3 napig csere, utána meg a kijelölt szervíz. Elvileg amikor vetted, meg kellett kapnod az ajánlott szerviz(eke)t is. Ha nem, akkor kérdezd meg a boltot. A javítási-cserélési idő meg a hiba jellegétől függ.
Élettartam garanciával azonnal ki kell cserélniük őket szerintem.
Én kereskedelemben dolgozom, és nálunk (is) ez a szabvány 3 napon túl is, és ugyanúgy forgalmazunk Kingston termékeket is...
Ha visszaviszed, cserélniük kell, csapj az asztalra (addig te nem tudod használni a géped, azonnal oldják meg a problémát, stb,)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!