Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi idö múlva kapnám meg a...

Mennyi idö múlva kapnám meg a RAM-kat a KINGSTONE-tol ha elkuldom az uzletbe ahol vettem, mivel elromlott?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem a Kingstone-tól kapnád vissza a ramokat hanem a garanciát vállaló cégtől. mivel a kingstone tudtommal élettartam garanciát vállal ezért ha beviszed oda ahol vetted,újat kell hogy adjanak szerintem
2010. febr. 7. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Különben is Kingston és nem Kingstone.
2010. febr. 7. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Az élettartam garancia NEM örök garanciát jelent, hanem adott termék élettartama alatti garanciát. Általában 5 év, Kingston-nál legalábbis annyi :) Csak a "Lifetime Warranty" jobban hangzik.

A szervizelés általában vásárlástól számított 3 napig csere, utána meg a kijelölt szervíz. Elvileg amikor vetted, meg kellett kapnod az ajánlott szerviz(eke)t is. Ha nem, akkor kérdezd meg a boltot. A javítási-cserélési idő meg a hiba jellegétől függ.

2010. febr. 8. 07:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Kerdeztem az uzletet emailen...azt mondtak kuljem el a cimukre.
2010. febr. 8. 08:37
 5/5 anonim válasza:

Élettartam garanciával azonnal ki kell cserélniük őket szerintem.

Én kereskedelemben dolgozom, és nálunk (is) ez a szabvány 3 napon túl is, és ugyanúgy forgalmazunk Kingston termékeket is...

Ha visszaviszed, cserélniük kell, csapj az asztalra (addig te nem tudod használni a géped, azonnal oldják meg a problémát, stb,)!

2010. febr. 8. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!