Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LHa van egy 500gb-s külső...

LHa van egy 500gb-s külső usb-s vinyóm amin van 300gb fontos fájl amit nem tudok sehova lementeni? (lent. Hosszú)

Figyelt kérdés
akkor lehetséges egy külön patricíót csinálni formázás nélkül hogy az adatok rajtamaradjanak de egy új patríció legyen rajta amira win7-et rakok majd egy laptopin usb-rõl bebootolom? ez így lehetséges?
2015. jan. 20. 22:42
 1/3 A kérdező kommentje:
vagy az a nagyobb probléma hogy formázás nélkül nem tudja írni a progi a harddrive masterboot sectorát? nemlehet ezt valahogy megcsinálni? nem törölhetem le az adatokat és lementeni sem tudom help!
2015. jan. 20. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Én lemennék haverhoz a gépemmel vagyis a külső vinyóval és átmásolnám a cuccaimat majd leformáznám a vinyót és végül visszamásolnám a dolgaimat.

Persze akkor a poreszt átnevezném David Attenborough filmjeire.

2015. jan. 21. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy partition magic klón programmal összébbránthatod a partíciót 300gigára, és rakhatsz mellé egy 200-asat, ha ennyire nincs hely.

De egyébként a qq-ra is simán felfér ennyi, és egy éjjel meg feltöltöd.

[link]

2015. jan. 21. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!