Üdv! Nagyon Fontos! Eltűntek a dolgaim, tudnál segíteni?
Na szóval... Elvittem a laptopomat újratelepíteni egy számítástechnikai szaküzletben. Mondtam a csávónak , hogy mentse le nekem azt a bizonyos mappát , mert fontos. A csávó persze , hogy elfelejtette lementeni , így hát leves.
Olvastam , hogy vannak ilyen programok , amikkel vissza lehet hozni a fájlokat. Próbálgattam is 1-2 őt viszont csak a tegnapi dolgokat hozta vissza , amiket az újratelepítés után használtam/csináltam.
Nagyon fontos nekem az a mappa , 21 GB a mérete.
Ha valaki esetleg tudna valahogy segíteni annak nagyon örülnék.
Köszönöm! üdv
Üdv, nekem ez a program segített legjobban, előtte mindent kipróbáltam, easeus, stb, de ez mindet überelte:
Stellar Phoenix Windows Data Recovery v6.0 - Professional
Remélem neked is segít, torrentről le tudod tölteni.
Azért 5-10 milla ne túlozz :D
Törléskor az adatok nem kerülnek végleges törlésre csak éppen ráírhatóvá válnak a parancs kiadása után.(egyszerűbben nem megy)Amennyire erre telepítünk vagy rámásolunk akkor végleg elvesznek.A vinyóra nem lineárisan kerülnek fel az adatok mint pl.CD hanem éppen ahol van egy kis hely (ezért mondják hogy töredezett)Ha éppen rátelepítették az oprendszert akkor fújhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!