Mi a gyenge a gépemben? (autocad használatánál)
Autocad 2014-et használok, ezzel a géppel
AMD Phenom II X4 925 (4x2.8GHZ)
4x2GB RAM 1066MHZ
GTX 550Ti
Kingston SSD V300
Gigabyte GA M52L S3P
nem tudom mi a szűk "keresztmetszet" de egy idő után a munkálatok átmennek szaggatásba, sok töltésbe, és ha forgatnék, mozgatnék angyobb dolgokat akkor akár kifagy a program.
persze nem a sima henger és társainál, hanem ezeknél:
kb ez az a szint ahol már picit akad olykor, és nézet váltásnál, látványstílusok váltásánál.
mivel drótvázba (lásd képen) sokkal gördülékenyebb mint bármely más stílusba, gondoltam videókártya a gyenge.
GPU-Z vel figyeltem, de VRAM 400MB körül volt csak, tehát több mint fele szabad volt. GPU és a memória vezérlő munka közben 30-40%on botorkált,
ebből gondoltam hogy akkor mégsem az a baj.
hát figyeltem a CPU-t, de az is 40-50%on mocorog
hát akkor ram?
800-900MB ramot evett csak meg, és minden egyéb háttérben futó alkalmazással együtt is 4GB ram szabad volt.
úgyhogy nagyon nem tudom mi a gyenge része :/
amikor meg ide eljutottam, akkor már egy zoomolás is kis gondolkodással járt, ha meg neadj isten látványstílust váltok, az majd 1 perc(fél percig nem is válaszol csak fekete).
itt ennél a verziónál proci 60%körül, 1,2GB RAM és 600MB VRAM
úgyhogy tanácstalan vagyok hogy mi a gyenge része
igen, eredeti a CAD, nem az zavar be
Bocsi hogy hosszú lett
GTX550Ti eléggé gyenge kártya már.
Egyébként ez a munkád?
Akkor vehetnél mondjuk egy 970-980-t abból is azokat amiket ilyenekre fejlesztenek. Pl.: Quadro (azt hiszem ez is az, de ne kövezzetek meg, ha nem.)
U.I.: Látom, neked is fenn van a tálcád. Tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!