Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a gyenge a gépemben?...

Mi a gyenge a gépemben? (autocad használatánál)

Figyelt kérdés

Autocad 2014-et használok, ezzel a géppel

AMD Phenom II X4 925 (4x2.8GHZ)

4x2GB RAM 1066MHZ

GTX 550Ti

Kingston SSD V300

Gigabyte GA M52L S3P

nem tudom mi a szűk "keresztmetszet" de egy idő után a munkálatok átmennek szaggatásba, sok töltésbe, és ha forgatnék, mozgatnék angyobb dolgokat akkor akár kifagy a program.

persze nem a sima henger és társainál, hanem ezeknél:

[link]

kb ez az a szint ahol már picit akad olykor, és nézet váltásnál, látványstílusok váltásánál.

mivel drótvázba (lásd képen) sokkal gördülékenyebb mint bármely más stílusba, gondoltam videókártya a gyenge.

GPU-Z vel figyeltem, de VRAM 400MB körül volt csak, tehát több mint fele szabad volt. GPU és a memória vezérlő munka közben 30-40%on botorkált,

ebből gondoltam hogy akkor mégsem az a baj.

hát figyeltem a CPU-t, de az is 40-50%on mocorog

hát akkor ram?

800-900MB ramot evett csak meg, és minden egyéb háttérben futó alkalmazással együtt is 4GB ram szabad volt.

úgyhogy nagyon nem tudom mi a gyenge része :/

[link]

amikor meg ide eljutottam, akkor már egy zoomolás is kis gondolkodással járt, ha meg neadj isten látványstílust váltok, az majd 1 perc(fél percig nem is válaszol csak fekete).

itt ennél a verziónál proci 60%körül, 1,2GB RAM és 600MB VRAM

úgyhogy tanácstalan vagyok hogy mi a gyenge része

igen, eredeti a CAD, nem az zavar be

Bocsi hogy hosszú lett

2015. jan. 20. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
vga
2015. jan. 20. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
hogyhogy a VGA-ra tippelsz?
2015. jan. 20. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy 20 gépen használtam legalább az autocad-et és mindegyiknél a vga miatt volt lassú.Meg alapból ez ilyen nagy videóteljesítményt igénylő program.
2015. jan. 20. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:
én azért nem tudtam mire gondolni mert a GPU 50% fölé alig ha ment, és még videómemória is volt bőven :/
2015. jan. 20. 15:50
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
GTX550Ti t nagyon elrontották nem tudsz mit teni kelene egy jobb utána gondolkodhatsz többin
2015. jan. 20. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:

GTX550Ti eléggé gyenge kártya már.

Egyébként ez a munkád?

Akkor vehetnél mondjuk egy 970-980-t abból is azokat amiket ilyenekre fejlesztenek. Pl.: Quadro (azt hiszem ez is az, de ne kövezzetek meg, ha nem.)

U.I.: Látom, neked is fenn van a tálcád. Tetszik :D

2015. jan. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!