Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudok 3 monitort egy...

Hogyan tudok 3 monitort egy gépre kötni és mi kell hozzá pontosan?

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy videokártya kell hozzá 3 olyan porttal, amilyen monitorod van. Össze kell dugodsni, és voilá! rákötötted.
2015. jan. 19. 21:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Annyival kiegészítve #1. válaszát, hogy a vga-nak meg is kell tudnia hajtani egyszerre mind a 3 kimenetre kötött kijelzőt. Erre nem minden vga képes. A gyengébbek pl. nem.
2015. jan. 19. 21:18
 3/13 Drone007 ***** válasza:

Neked AMD eyefinity tech videókártya kellene. Az képes kettőnél több monitort meghajtani, sőt erre tervezték a technológiát. Persze ezek elég drága kártyák, az újak az R7-es és R9-es sorozat legjobbjai.

Itt egy lista a sapphire-s eyefinity kártyákról:

[link]

2015. jan. 19. 21:20
 4/13 |Orfeusz| ***** válasza:

Kell 3 monitor és egy vga amin van 2 dvi és egy display port. Így ajánlott összerakni.

A legtöbb vga ami egyáltalán ki tudja hajtani a rendszert az jó lesz.

2015. jan. 19. 21:22
 5/13 A kérdező kommentje:

nem ilyen egyszerü..

énis néztem az ati eye vga-t

de nekem ugy kell hogy a játékot 3ra osztva mutassa és ahoz kell egy átalakitto ha jol tudom

Gtx650-em van

2015. jan. 19. 21:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Simán énis rátudom kötni akkor nem irok be
2015. jan. 19. 21:41
 7/13 Drone007 ***** válasza:

Ahhoz szoftver kell, hogy a három monitor mindegyikén más-más játékos helyzetét mutassa. Ez vagy van a játékban vagy nincs.

A hardveres feltétel mindenképpen egy multimonitoros vga. Erre pl simán ráköthetsz 3 monitort úgy, hogy kiterjesztett asztalod legyen:

[link]

Ha a játék képes rá, akkor a playerek játszhatnak külön monitoron.

Sajnos a te kártyádon egy d-sub, egy dvi és egy mini-hdmi kimenet van. Nem tudom a mini-hdmi-ra ráköthető-e monitor, ha igen, akkor a te kártyáddal is mehetne a dolog, csak szoftver kérdése - na és hogy van-e 3 monitorod :)

2015. jan. 19. 22:20
 8/13 A kérdező kommentje:

akk rosszul irtam,

adott egy játék a 3 monitoron akarom látni de ha simán rákötöm a gépre csak az egyik monitoron mutatja a játékot

ugy tudom hogy van egy adapter ,triplehead2go a neve csak nem tudom hogy biztos az kell e hozzá

2015. jan. 19. 22:33
 9/13 A kérdező kommentje:
és a kártyámon nem mini hdmi van hanem normál hdmi azt nem tudom honnét szetted
2015. jan. 19. 22:35
 10/13 A kérdező kommentje:
és 2 dvi
2015. jan. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!