Hogyan tudok 3 monitort egy gépre kötni és mi kell hozzá pontosan?
Neked AMD eyefinity tech videókártya kellene. Az képes kettőnél több monitort meghajtani, sőt erre tervezték a technológiát. Persze ezek elég drága kártyák, az újak az R7-es és R9-es sorozat legjobbjai.
Itt egy lista a sapphire-s eyefinity kártyákról:
Kell 3 monitor és egy vga amin van 2 dvi és egy display port. Így ajánlott összerakni.
A legtöbb vga ami egyáltalán ki tudja hajtani a rendszert az jó lesz.
nem ilyen egyszerü..
énis néztem az ati eye vga-t
de nekem ugy kell hogy a játékot 3ra osztva mutassa és ahoz kell egy átalakitto ha jol tudom
Gtx650-em van
Ahhoz szoftver kell, hogy a három monitor mindegyikén más-más játékos helyzetét mutassa. Ez vagy van a játékban vagy nincs.
A hardveres feltétel mindenképpen egy multimonitoros vga. Erre pl simán ráköthetsz 3 monitort úgy, hogy kiterjesztett asztalod legyen:
Ha a játék képes rá, akkor a playerek játszhatnak külön monitoron.
Sajnos a te kártyádon egy d-sub, egy dvi és egy mini-hdmi kimenet van. Nem tudom a mini-hdmi-ra ráköthető-e monitor, ha igen, akkor a te kártyáddal is mehetne a dolog, csak szoftver kérdése - na és hogy van-e 3 monitorod :)
akk rosszul irtam,
adott egy játék a 3 monitoron akarom látni de ha simán rákötöm a gépre csak az egyik monitoron mutatja a játékot
ugy tudom hogy van egy adapter ,triplehead2go a neve csak nem tudom hogy biztos az kell e hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!