Cisco EPC3208G modem-emnek hogyan tudhatom meg az IP címét?
Csak a végére nem emlékszem: 192.168.100.??
Eddig biztos jó, mert sikerült már behozni a cisco logos, adminos oldalt. (Próbáltam: CMD-be ipconfig, de nem írta ki!)
Nagyon köszönöm!
Még nem hallottam róla, még egy normális weboldalt se találok róla, csak vertigoweb van, az meg Wifi-s netet oszt.
Érdekes amúgy, mert kisebb szolgáltatók nem nagyon alkalmaznak Cisco-s eszközöket, vagy ha igen, akkor nem hagynak benne ilyen funkciót.
Nekem is pont ilyen modemem van, csak éppen PR-nél, viszont mikor én belépek, akkor nincs váltási lehetőség, csak egy üres lap, viszont ha kap egy reset-et, akkor egy darabig routerként működik, míg át nem váltják, na de mindegy, lényeg hogy tudod használni sima modemként és routerként is, ha esetleg nincs routered, vagy éppen tönkrement.
Ja amúgy köszi az infót, mármint a szolgáltatósat :)
Hátsz valóban nincs weboldal sem, sztem Orosházárol (23VNET et irja a speedtest szolgáltatónak, de én a Vertigotol kapom)
hátsz jah. ezt mikor resetteltem, full beállítások voltak, vonal, megahertz, minden, amihez a szakemberek férnek hozzá, aztán magátol eltűnt xd
Most modem módban hagytam asszem, mert mögötte van egy tp-link router, ami ossza a wifit, sokkal jobban :)
Nincsmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!