Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánlanátok proci hűtőt?

Wolfa kérdése:

Ajánlanátok proci hűtőt?

Figyelt kérdés

FarCry 4-en játszom és kívácsi lennék,hogy a processzor nem sül-e meg?

A CPU:minimum 58°C max. 63°C

Azt mondták,h jobb lenne 60°alatt tartani 50körül,ezért szeretném,ha linkelnétek.

Lehetőleg 10.000alatt

ezeket néztem:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek csak úgy randomra,1150-es foglalathoz kellene i3-4160 procihoz.

Ezek jók lennének?A célom,h minél halkabban tudjon üzemelni,jó hűtés mellett!

Előre is köszi,a jó hsz-ekért zöldet adok!

2015. jan. 17. 23:14
1 2
 1/13 T/Z ***** válasza:

Kérdezd meg egy szakmai oldalon is:

[link]

2015. jan. 17. 23:17
 2/13 anonim ***** válasza:
2015. jan. 17. 23:23
 3/13 A kérdező kommentje:

oké.

második:az nem jó 1150-esbe ami nekem van -.-

2015. jan. 17. 23:28
 4/13 anonim ***** válasza:

1150 és 1155 lefogatása megegyezik. -.-

Szerintem egy Raijintek Rhea is megfelelő ilyen célokra, nem rosszabb mint az általad linkelt 9cm-esek és 5k-ból kijön. Egyébként meg semmi baja nem lesz a 60 foktól, az még teljesen jó.

2015. jan. 17. 23:48
 5/13 T/Z ***** válasza:

Az jó az 1150-hez is, csak nincs ott a felsorolásban. :)

[link]

Egyébként ezek a hűtők többnyire egyformán jól hűtenek, amiért a szakmai oldalt ajánlottam az az, h neked az kellene, ami a leghalkabb.

Nekem pl. Scythe Zipang van, egy időben ez volt a leghalkabb a maga 1000RPM-es ventilátorával, de már vannak akkora hűtők is, amik egy 500RPM-es ventilátorral is elmennek.

Majd ott kivesézitek, melyik a leghalkabb, kétlem, h a gyakorikérdéseken ismernék az igazán halk hűtőket.

:))

2015. jan. 17. 23:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Oké.

Csak akkor azt nem értem h van amikor kiírják h 1150 és 1155 is.

akkor a 212-es lesz,de amik közül linkeltem melyik a leghalkabb?

2015. jan. 18. 00:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Ja, az nálam kimaradt, hogy halknak is kell lennie. Mondjuk leszabályozva a Rhea se hangos. Az általad linkeltek közül egyik se kifejezetten halk alapvetően, de leszabályozva 1000rpm-re bármelyik jó lehet.

De akkor vegyél ilyet, garantáltan le fogja hűteni minimum venti fordulaton (600rpm), de talán még passzívan is (bár akkor azért nem fog megállni 50 fok alatt).

[link]

T/Z:

"Majd ott kivesézitek, melyik a leghalkabb, kétlem, h a gyakorikérdéseken ismernék az igazán halk hűtőket."

Hát ezt nem jól gondolod szerintem.:)

2015. jan. 18. 00:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy processzor egészen 75-80 fokig emelkedhet. 80 Fok felett esik a várható élettartam de azalatt semmi gond nincsen. Ne halgass az idióta tápos csirkékre, hogy 60 fok alatt kell tartani! Minden számítástechnikai berendezésnek van egy bizonyos munka hőfok és ebben a tartományban teljesít a legjobban az adott berendezés. De amúgy, ha te úgy látod, hogy szeretnéd lejjebb vinni a hőfokot mindenképp akkor csináld nyugodtan :D
2015. jan. 18. 10:00
 9/13 A kérdező kommentje:

Akkor még egy ideig nem veszek...

Szeptemberben fogok venni i5-4460-at,az alá kellene valami normálisabb hűtő?

Mert azért már 50-60ezrem procinál szeretném 60°tartani biztos ami biztos :/.

2015. jan. 18. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:

A nyolcadik vagyok.

A gyári intel hűtővel fog játék alatt 75 fokra felmenni maximum már, ha van normális hűtése a házadnak. Nem kell 8 ventire gondolni elég 2 is. Egy előre a vinyókhoz már, ha lehet oda rakni és egy a gép hátuljába. Tökéletesen keresztülhúzza majd levegőt így a gyári proci hűtő mondhatni friss levegővel fogja fújni a processzort. Külön processzor hűtőt annak éri meg venni aki overclockolja a processzorát.

2015. jan. 18. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!