Ajánlanátok proci hűtőt?
FarCry 4-en játszom és kívácsi lennék,hogy a processzor nem sül-e meg?
A CPU:minimum 58°C max. 63°C
Azt mondták,h jobb lenne 60°alatt tartani 50körül,ezért szeretném,ha linkelnétek.
Lehetőleg 10.000alatt
ezeket néztem:
Ezek csak úgy randomra,1150-es foglalathoz kellene i3-4160 procihoz.
Ezek jók lennének?A célom,h minél halkabban tudjon üzemelni,jó hűtés mellett!
Előre is köszi,a jó hsz-ekért zöldet adok!
Kérdezd meg egy szakmai oldalon is:
oké.
második:az nem jó 1150-esbe ami nekem van -.-
1150 és 1155 lefogatása megegyezik. -.-
Szerintem egy Raijintek Rhea is megfelelő ilyen célokra, nem rosszabb mint az általad linkelt 9cm-esek és 5k-ból kijön. Egyébként meg semmi baja nem lesz a 60 foktól, az még teljesen jó.
Az jó az 1150-hez is, csak nincs ott a felsorolásban. :)
Egyébként ezek a hűtők többnyire egyformán jól hűtenek, amiért a szakmai oldalt ajánlottam az az, h neked az kellene, ami a leghalkabb.
Nekem pl. Scythe Zipang van, egy időben ez volt a leghalkabb a maga 1000RPM-es ventilátorával, de már vannak akkora hűtők is, amik egy 500RPM-es ventilátorral is elmennek.
Majd ott kivesézitek, melyik a leghalkabb, kétlem, h a gyakorikérdéseken ismernék az igazán halk hűtőket.
:))
Oké.
Csak akkor azt nem értem h van amikor kiírják h 1150 és 1155 is.
akkor a 212-es lesz,de amik közül linkeltem melyik a leghalkabb?
Ja, az nálam kimaradt, hogy halknak is kell lennie. Mondjuk leszabályozva a Rhea se hangos. Az általad linkeltek közül egyik se kifejezetten halk alapvetően, de leszabályozva 1000rpm-re bármelyik jó lehet.
De akkor vegyél ilyet, garantáltan le fogja hűteni minimum venti fordulaton (600rpm), de talán még passzívan is (bár akkor azért nem fog megállni 50 fok alatt).
T/Z:
"Majd ott kivesézitek, melyik a leghalkabb, kétlem, h a gyakorikérdéseken ismernék az igazán halk hűtőket."
Hát ezt nem jól gondolod szerintem.:)
Akkor még egy ideig nem veszek...
Szeptemberben fogok venni i5-4460-at,az alá kellene valami normálisabb hűtő?
Mert azért már 50-60ezrem procinál szeretném 60°tartani biztos ami biztos :/.
A nyolcadik vagyok.
A gyári intel hűtővel fog játék alatt 75 fokra felmenni maximum már, ha van normális hűtése a házadnak. Nem kell 8 ventire gondolni elég 2 is. Egy előre a vinyókhoz már, ha lehet oda rakni és egy a gép hátuljába. Tökéletesen keresztülhúzza majd levegőt így a gyári proci hűtő mondhatni friss levegővel fogja fújni a processzort. Külön processzor hűtőt annak éri meg venni aki overclockolja a processzorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!