Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen proci hűtőt ajánlanátok...

Milyen proci hűtőt ajánlanátok 10-15k-ért?

Figyelt kérdés
Mostanság megnéztem hogy bf4-ezés közbe a proci felmegy olyan 80 fok köré (nem is értem eddig hogy nem ment tönkre), ezért gondoltam mostanság veszek rá egy újat a gyári intel hűtő helyett (amm 2550k). Az eddig kiszemeltjeim: Zalman CNPS 9900 MAX a mási pedig a Cooler master hyper tx3. De kiváncsi vagyok a ti véleményeitekre is hogy mit mondanátok.

2014. nov. 2. 14:31
 1/4 cianidetil ***** válasza:
Nekem Cooler master hyper tx3 van,egy i7 3770k ra.Húzva 4200 mHz,stabil 60-64 fok között megy hajtva!Ez csak tapasztalat,de gondoltam leírom.A másikról nem tudok nyilatkozni.
2014. nov. 2. 14:43
 2/4 Gábor_79 ***** válasza:

A Zalmannal az a baj, hogy ha elromlik, akkor nem tudsz ventit cserélni rajt. A TX3 kicsit öregecske, már adtak ki újabbat a Hyper 103-sat. Személy szerint Raijintek Aidos-t ajánlanám, mint olcsóbb és alacsony kiszerelést. [link]

Számít a ház szélesség és RAM magasság, plusz szélsőséges esetben az alaplap. Ha mikroATX-es akkor a szélesebb hűtők rálógnak az első PCIe slotra.

2014. nov. 2. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:

A TX3-mal az a baj, hogy a felfogatása az egyenesen vicc kategória. Ugyan az a push pin, mint a gyári intel hűtőnél. Egy toronyhűtőnél ez nevetséges.

Ami neked jó lenne: Cooler Master Hyper T4 (155mm magas)

Arctic I30 (161mm magas, ha jól emlékszem)

Thermalright Macho 120 (rev.A) Ez csak 150mm magas, nagyon halk, és elég jól hűt, 11 körül lehet kapni, azt gondolom, hogy ezek közül ez a legjobb vétel.

2014. nov. 2. 15:42
 4/4 anonim válasza:
11-ért tudsz venni 212 Evo-t plusz 1500-ért még egy 12cmes hűtőt rá. Jár vele paszta(valószínűleg annak hiánya vagy öregedése is okoz melegedést Nálad) nekem most fx6100-at 4,4ghz-én alapjáraton 30 fokon tartja terhelés alatt 50fok ami nem igazán sok :D hűtő és pasztazas előtt terhelés alatt gyari orajelen volt hogy 70 fölé ment. Szerintem egyik legjobb hűtő
2014. nov. 3. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!