Gép hőfok probléma?
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy:
2 hete lett egy jó kis új gépem, (FX8320,R9 280) és eddig a hőfokok teljesen rendbe voltak. Igaz alap proci hütő pörgött 5500rpm-en de nem nagyon zavart mert ha 45 fokot elért a proci az nagyon ritka volt. Vidikari se ment 47-48 fok fölé. Ma CSGO-zunk és nézem hogy 80-20fps meg szaggat. Mondom mi a franc van?! Leraknám a játékot erre fekete képernyő és ctrl alt del semmi reagálás. Nyomtam egy gép resetet és azóta minden furább. CSGO-ba a vidikari felmegy 57 fokra úgy hogy ugyanúgy hűt mint régen. A proci hütő nem megy fel 5000rpmre max 3800-ra és kicsivel nagyobb is a hőfoka. Tudom hogy ez nem kritikus dolog de hogy semmitől így megváltozik minden az nem normális. Nem állítottam át semmit sem. Dehogy a vidikari ugyanúgy hűt mint régen és ugyanazon a grafin melegebb lesz a semmi miatt... Ezek még tűrhető hőfokok tudom de félek ez tovább folytatódik. A proci hűtő meg miért nem akar jobban hűteni? 1 napja még 40 foknál 5300rpm hogy jól hűtse most meg 45 foknál 3600rpm? Most majd lecserélem a proci hűtőt az erre megoldás de vidikarin elég nehezen cserélek hűtést. Egy Dual X hűtéses Sapphire az.
Szóval csak szeretném megtudni hogy a semmitől miért történt ez. :/
Alaplap és tápegység pontos típusa?
Hogy "hidegen" ilyen hamar elhasználódott valami..., cpu hütő nem mozdult el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!