Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A kb.3 éves laptopom a tápkábe...

A kb.3 éves laptopom a tápkábel-csatlakozó környékén "csiripelő", csipogó hangot ad ki, mi a baja?

Figyelt kérdés

Már karácsony előtt elkezdte, de akkor még halkabb volt, de azóta erősödött. Ha nincs bedugva a tápkábel, illetve amikor nagy a terhelés, akkor nem csinálja.

Az aksira az egyik pillanatba 100%-ot ír, aztán meg teljesen mást, de ha kiveszem az akksit, akkor is csiripel a laptop.

A tápot lemértem multiméterrel, nem ingadozik, 19 V névleges mellett kb. stabilan adja a 19.3 V-ot, ami szerintem tűréshatáron belül van.

Azt olvastam, szivárgó elektrolit-kondenzátorok adnak ki ilyen hangokat. Ezeket cserélik szervizven? Ha igen, tudnátok ajánlani egy olcsó, de megbízható szervizt Budapesten (zuglói vagyok), ahol ezt kijavítják. Sajnos nem nagyon tudok erte költeni most. Egyébként az utóbbi napokban már inkább nem kapcsoltam be a laptopot, csak ha muszáj volt, most is telefonról kérdezek.

Előre is kösz a segítséget! :)

2015. jan. 17. 10:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!