Szerintetek melyik PC éri meg jobban?
#13-as. Én is szeretem az okos embereket. :)
Egy szóval nem mondtam, hogy AMD-m van, nekem is i5-öm van és annál erősebb proci fölös játékra, mivel nem használod ki.
inkább buildelek.
összesen kb. 170.000-180.000
Ha Core i7-es procit, milyet buildet rakjak melléje?
Akarom, hogy még 2-3 évig jól tudjak gamelni vele..
i5-tel is fognak menni a 2-3év múlva kijövő játékok. a probléma az, hogy ha i7-et akarsz ahhoz olyan videókártyát is kellene venni, nem gtx 750 ti-t
megnéztem, és egy ugyanolyan konfig amit ajánlottak csak nem i5 hanem i7-tel az olyan 200ezer forint és a házat nem számítottam bele (pcx.hu)
hozzáteszem, hardverapro.hu-n érdemes alkatrészt nézni, mert jóval olcsóbban adják, én is megspóroltam 20-30ezer forintot vele
teljesen fölösleges játékra az i7 mert jelenleg sincs sok olyan játék ami az i5öt egyáltalán kihajtja. illetve van, de azok rosszul optimizált játékok.
ha meg netán crysis 3at akarsz ultrán, ahhoz 180ezer édeskevés szerintem
hát a far cry 3-at az én integrált hd 4600om is viszi és a 4-et is lowon
https://www.youtube.com/watch?v=GByxtzmoO1Q
bőven jó az i5 és gtx 750 ti, de nem biztos hogy elég lesz a 750 ti a jövő játékaihoz legalábbis ultrán nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!