Írók helyére lehet valahogy berakni ventilátort?
Figyelt kérdés
Mivel nincs 1db íróm se, így jó lenne betenni oda ventit. Előtte van porszűrő is. Gondoltam, hogy kifeszítem gyorskötözőkkel, de inkább valami stabilabb rögzítés lenne a jó.
Van valami keret amit oda be lehet építeni?
2015. jan. 11. 12:35
1/4 anonim válasza:
Ha van porszűrő, akkor elvileg kialakított helye van a ventinek és csavarokkal egyszerűen rögzíthető.
2/4 A kérdező kommentje:
2015. jan. 11. 13:11
3/4 anonim válasza:
Az x sarkainál a házon levő furatokhoz fémből toldást készítesz, 4 kis fém lapocskát amiknek a két végét kifúrod és a lapok egyik végét rögzíted a házhoz a másik végén peddig felcsavarozhatod a venti 4 sarkát. Remélem elég érthetően fogalmaztam meg. Szóval kis barkács, de igazán nem nehéz, vagy bonyolult.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez nagyon jó ötlet.
2015. jan. 11. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!