PS3-ra telepíthető valahogy valamilyen videolejátszó, ami több formátumot/codec-et ismer? Ha igen, hogyan?
Van egy 250 GB-os merevlemezem, ami tudom, nem túl nagy, de anélkül szeretnék minél több filmet >instant megnézhető formában< eltárolni, hogy nagyobb merevlemezt kéne vegyek.
VirdualDub-al elkezdtem próbálkozni, x264vfw codec-el újrakódolva az nagyon szépen össze tudta húzni (fájlméretre értve) a videókat, igaz, kicsit lassan dolgozik. Számítógépen - igaz, nem a fapados MediaPlayer-ek, egy másik videolejátszót használtam - vissza is tudtam játszani, de sem a TV programja, sem a PS3 nem akarta lejátszani. Próbálkoztam még a VirtualDub XVid MPEG-4 kodekjével, megfelelő beállításokon még közel ugyanolyan jó tömörítési arányt tudtam elérni, de az istenért sem akarta jól lejátszani azokat se a PS3.
Többféle, jól tömörítő beállítással is újra-újra próbálkoztam, de ez a PS3 makacsul elllenáll.
Tudna valaki írni valamilyen megoldást erre? Legjobb lenne, ha valami PS3-ra telepíthető programmal (gondolom ha játékok vannak rá, akkor felhasználói programot is tudtak rá a megfelelő fordítókkal írni) felismerné ezeket a codec-eket, amiket PC-s videolejátszók jól letudnak játszani.
Segítségeteket nagyon megköszönném!
Nincs ilyen "legális" megoldás, hogy lejátszót telepíteni rá...
Inkább használj Plex media servert azzal menni fognak
[Pc megosztja és ps3on belül lejátssza]
Nem legális úton, cfw-vel viszont van megoldás
bocs az előző hsz-ban a link nem működik, mert egybeírtam a következő szóval, tehát a lényeg, hogy az UMS vált be.
Egyrészt, mint már mondtam, szerintem ehhez itt vidéken szűkös a netkapcsolat. Egyszerűen szerintem lassú lesz ahhoz, hogy tucatnyi megabájtok fussanak át valós időben.
A másik meg, hogy gőzöm nincs, hogy most akkor ezeket hogyan telepítsem a PS3-ra.
Amúgy meg a Handbrake sem segített. Amikor már tényleges filmet kódoltam át, és utána próbáltam lejátszani, se kép, se hang.
A SONY kicsikét azt hiszem el van szállva magával. Ha nem is veszik a fáradtságot egy rendes codec-gyűjteményhez, legalább ne akadályoznák minden erejükből azt, hogy valaki ingyen és bérmentve próbál meg rendes videolejátszót írni a készülékre (gondolok most itt a néhai PS3-as MegaBox-ra). =(
xd :) :) :)
vidéken lassu a net!
ezen besírtam.
mielőtt leírod a hülyeségeidet, légyszíves nézz már utánna, hogy mire jó egy médiaszerver, ha már többen is ezt ajánlották!
Oké, elismerem, lehet, hogy részben hülyeséget írtam.
De én ezekből az angol leírásokból nem sokat értek: (pl.: [link]
Amúgy meg nálunk itt tényleg elég lassú a net, akár ez az átlag tapasztalat, akár nem. Letöltésnél örülök, ha a 100 kb/s-t megüti, amúgy meg majdhogynem 5 percenként szakadás/újracsatlakozás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!