Miért nem működik az XBox kontroller?
Figyelt kérdés
Egy hete sincs annak, hogy vásároltam USB-s, értelemszerűen PC-hez való XBox kontrollert.
Tegnap este valamit rosszul csinált, ezért (nem is tudom miért) hosszan nyomtam rajta az XBox logót, majd ki is húztam. A visszadugás után a logó csak villog, és természetesen nem működik a kontroller. Valami rossz dolgot tettem, hogy hosszan nyomtam? Ha igen, hogy lehet visszacsinálni? Ha nem, akkor kukába vele máris?
2015. jan. 11. 12:29
1/1 anonim válasza:
Nem hinném.... Csodálkozok, mert ezek nagyon jó minőségü cuccok... Én megpróbálnàm másik USB-n, eszközkezelőben levàlasztani, ilyenkor újra inicializàlnia kellene.
Esetleg kipróbálni másik gépen, de mivel írtad, hogy hiba miatt húztad ki, nem elképzelhetetlen, hogy tönkrement..
Garancia....és nem kuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!