Melyik wifi jel erősítés módszerrel járnék jobban?
router:Dlink DI-524
Amit akarok: hogy a kb 8-10 méterrel lévő szobában lehessen normálisan, szakadas nélkül netezni, (2fal van közte). Eddig is fogta a jelet , de mindig megszakadott.
A laptop egy régebbi, kb 2008 asus.
Amire gondoltam:
antenna csere a routernél: [link]
Vagy a laptopba USB-stick:
Ja ez elég lesz? Vagy drágább kategóriában gondolkodjak?
Írták az elsőt de án ezt ajánlom
TP-Link TL-PA2010PKIT
Lényegében a 220 as hálozati kábelen küldi a jelet
egyik szobába ahol a router van bedugod csatlakozol utp kábellal
másik fele a készüléknek a te szobádba
Nem értem az embereket, megveszik a hulladékokat jó olcsón, és utólag próbálnak korrigálni a gyengeségeiken, ahelyett, hogy egyszer több pénzt áldoznának egy komolyabb, jó minőségű kifogástalan eszközre, amit nem kell a későbbiekben korrigálni különféle irányított antennákkal.
Ami a te esetedben szükséges, az egy [link] típus lenne, vagy valami hasonló ebben az árkategóriában. Ezt a típust nem igazán hatja meg, ha hűtőszekrényt és fémajtókat nyitogatok mellette, a jelerősség és a jelminőség kielégítő marad még 2 szobával arrébb is.
TL-PA2010PKIT
Ez akkor úgy működik hogy bedugom a konektorba ahol a router van, arra rádugok egy UTP kábelt ami a routerből jön ki. A másikat, meg beudgom a másik szoba konektorjába, és arra UTP csatlakozok a laptoppal??
Utolsó: sajnos ezt nem én vettem, hanem úgy kaptam.
De most jelenleg nincs pénzem 30ezres router-re, azért gondoltam egy 10ezres antennát.
kérdezö igen és ugyan ugy kell beállitani mint egy routert
vagy wifi vevöt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!