Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel jobban fogná a laptopom...

Ezzel jobban fogná a laptopom a wifit 3 szobával arrébb?

Figyelt kérdés

Sajnos alig fogja a netet az emeleten.. néha szakadozik..

Egyébként Dlink DL-524 routerem van.

2015. jan. 10. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Az "ezzel" nálad mit takar? a router nem az erős wifi sugárzók közé tartozik(de finom voltam :) ) ha esetleg egy jobb vevőt [link] dugnál a laptopba az is segíthet.
2015. jan. 10. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat elmaradt, a vevő link

Ezt akartam:

[link]

Csak nem tudom hogy kombatipilis-e a router-el

2015. jan. 10. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
mekkora a távolság és ez a wifi antenna milyen árba van ?
2015. jan. 10. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:

9ezer forint

És kb 6-7 méterre van a másik szoba az enyémtől

2015. jan. 10. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom,nekem 4e Ft-os Tenda wifim van,és a jó vastag tömésfalon át is fogom a jelet,két szobával arréb is tudok filmet nézni online meg minden.

Nem lehet hogy a környéken van más WIFI ami esetleg bezavarja?! Nálam nincs wifi ezért nem is kellet a beállításokon tökölnöm,de a sok wifi van a közelben érdemes átállítani a csatornát egyedire,akkor nem okoz interferenciát és jó lesz. Bár mondjuk az igaz hogy nagyon gyenge a wifid,enyém 150 Mbps így talán érthető.

2015. jan. 11. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző! az 54M-es router jele nem gyengébb, mint a 150-es é. Sőt tapasztaltam azt is, hogy ismerősnél cseréltem TP-542G-t TP-740N-re, és még kisebb lett a hatótáv. Pedig az 542G 54M-es router, a 740N pedig 150-es. Viszont én a Dlink di-524-est mindképp lecserélném valami korszerűbb routerre, mert kb.8-10éves széria. Például ilyenre: [link]
2015. jan. 13. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem is azért mondtam,hanem azért mert a wifi a maximális teljesítményét soha se adja le,álltalában 60-70%-át adja le,lásd az enyém 150-es de csak 86-ot ad le! Na most 50Mbps-nél gondold el ez mennyire kevés sebesség,így érthető hogy nem igen fogja a jelet.De igazából nem csak ez okozhatja,ha az emelet szerkezete vas vagy bármilyen fém akkor nem fogja venni a jelet.
2015. jan. 14. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Jah viszont abban igazad van hogy cserélni kéne a wifit,mert ez tényleg 8 éves széria,antennája is nagyon kicsi az enyémnek sokkal nagyobb (magasságban) szóval ezzel a wifivel nem tudsz mit tenni! Mindenképp vegyél egy új wifit,4-6e Ft nem nagy összeg szerintem,főleg ha hozzáveszed hogy 4 évig tuti működik,azután meg megint cserélni kell ugyan is 4 év múlva megint sokat fejlődik,jönnek ki újabb szériák az N-es nél.
2015. jan. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!