Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopom bekapcsolás után nem...

Laptopom bekapcsolás után nem érzékeli az usb-egeret, csak ha kihúzom és bedugom újra. Miért?

Figyelt kérdés
Ezt minden kikapcsolás-bekapcsolás alkalmával el kell ismételnem, hogy kihúzom-bedugom. Friss driver van mindenen, de maga a laptop és az egér sem régi darab, szóval nem értem. Az egéren van egy világító felirat, ahol az érzékenységet is lehet állítani, és az világít bekapcsolásnál rögtön, de ettől függetlenül a gép nem érzékeli, csak a kibedugdosás után.

#egér #USB #laptop #usb-egér
2015. jan. 7. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
chipset drivert rakjad fel a laptopnak
2015. jan. 7. 19:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de írtam, hogy friss driver van mindenen. Egy DriverBooster2 nevű programmal frissítettem minden drivert. De legyen, felmentem a Dell honlapjára, szkennelte a gépemet és kiírta hogy két drivert kéne frissíteni. Egyik valóban a chipset driver. Letöltöttem, telepítem, közben kiírta, hogy a gépemen lévő driver frissebb, mint amit akarok telepíteni, de mindegy, felülírtam. Újraindítom, és sajnos ugyanaz. Az egeret nem érzékeli, csak ha kihúzom, visszadugom. Egyszerűen nem értem.
2015. jan. 7. 20:09
 3/12 A kérdező kommentje:

Ha esetleg segít valamit, azért ideírom a gép és egér típusát:

Dell Inspiron 15R 5521

Pleomax ML600G

2015. jan. 7. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
mielőtt fárasztanál másokat,bedughatnál egy kölcsön egeret is ,és ha annál nem csinálja,akkor rögtön tudnád ,hogy a te egered a rossz,
2015. jan. 8. 05:35
 5/12 A kérdező kommentje:

Mielőtt úgy gondolod, hogy feltaláltad a spanyol viaszt, gondold azt, hogy ennyi nekem is eszembe jutott, és ha ennél több nem jön ki belőled, akkor inkább ne írj semmit.

Félreértés ne essék, minden segítséget szívesen veszek, ami segítő szándékkal érkezik, de ha csak lekezelő stílusban tudsz kommunikálni, akkor inkább tartsd magadban a gondolataidat.

2015. jan. 8. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
tehát másik egérel is probáltad op rendszered ? lehet már irtad de ez a gyakori.hu még nem feljesztet
2015. jan. 8. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy DriverBooster2 nevű programmal frissítettem

meg van a hiba

2015. jan. 8. 19:58
 8/12 A kérdező kommentje:
lány456, köszi, végül a dell honlapjáról letöltött driverrel működik a dolog, de a 4 USB-ből csak kettőnél. Nem tudom, hogy ezt befolyásolhatja-e, hogy valamelyik 3.0 valamelyik pedig 2.0, de lényeg, hogy működik, köszi. A driverboostert pedig elfelejtem. :)
2015. jan. 8. 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Örülök :) és helyes
2015. jan. 8. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem titkolnál olyan "apróságokat", hogy 3.0-ás az USB-d és hasonlók, akkor gyorsabban menne segítség is.
2015. jan. 8. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!