Arnold1111 kérdése:
Z97-es alaplapból milyet?
Figyelt kérdés
core i5 4590hez gondoltam z97-et
pl: ASRock Z97 Pro3 van 27-ért? (ha jól tudom ez az egy ami z97 és nem multi vga, ami nem tudom hogy kell-e nekem, mert egy gtx 750ti-m van ami nem sli kompatibilis, egy erősebb kártyával meg jobban járok ha minden igaz)
vagy van GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 36-ért? stb...
ami fontos lenne, 4 ram hely, atx, z97 a legjobb az i5höz ugy tudom, uefi bios, pci 3.0 és stb... ilyesfajta dolgok, de mindenféle felhőkhöz meg multi vgaához nem ragaszkodnék plusz pénzért, de szar se akarok venni. Köszi. sajna a 750ti- is megbántam mert azt hittem jobb kártya nem akarok most is így járni :(
2015. jan. 9. 22:55
1/3 anonim válasza:
nem kell szorzózáras procihoz z-s lap
h97m pro 4 bőven elég lesz oda
2/3 A kérdező kommentje:
z97-es laphoz milyen procit ajánlanál?:)
2015. jan. 9. 23:33
3/3 anonim válasza:
i5 4690k 30 körül meg vannak tökéletes z97-es lapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!