Mikor veszíti érvényét a GPU garancia?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok hogy nekem már nincs meg hozzá az eredeti HDMI kábel, a driveres CD, meg egy mini display átalakító, viszont a doboza, egy molex táp átalakító, meg egy nem eredeti HDMI és persze a gari paprír meg van. Gondolom ahány hely annyi szokás, de van rá esély hogy tudom gariztatni a kártyát?( a kártyába nem piszkáltam bele természetesen) Előre is köszönöm a válaszokat!2015. jan. 9. 21:36
1/2 anonim válasza:
A tartozekok meglete nem feltetele a garancianak, hiszen nem azok mentek tonkre, hanem maga a vga. Nem kovetelhetik meg sem a csomagolas, sem a valamikor hozza adott kiegeszitok megletet.
2/2 anonim válasza:
Általában még a doboz sem kell, csak a garipapír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!