Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX6300 és HD7790 melegedés...

FX6300 és HD7790 melegedés meddig szabad?

Figyelt kérdés
Battlefield 4-ezni szoktam.Most ránéztem hány fokos a vga meg a cpu Ultrán nyomatom 40-70 fps között mozog pályától függően.A VGA 66fokos volt és a hűtés automatikuson volt és csak 42% volt a hűtés ugyhogy gondolom annyira nem volt gond a vga mert biztos felnyomta volna minimum 70-re ha nagy a baj.A proci aggaszt.Megnéztem 64-70 fok között mozog elég hangos a hűtő maxon jár.Neem gyári hűtő van rajta mert a régi procimon volt egy hűtő.Nagyobb és masszívabbnak tűnt a hűtő meg eleve 3x akkora volt a hűtőbordája annak a régi hűtőnek mint a gyárinak.Ezért a régit raktam fel jobban is hűt mint a gyári.De lehet baja attól a procinak hogy 64-70 fok között van bf4-ben?Amikor nem terhelem ugy 42-34 fok között mozog.AMD jobban melegednek azt tudom de nem baj hogy 70 fokot is elérte?Annál feljebb nem megy de aggaszt kicsit a 70 és 60 fok közötti hőmérséglet.AMD-nél ez nem gond?
2015. jan. 9. 16:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hátha gyári jobban hűtené meg annyi ugy szoktam játszani hogy többször leállítom a géept akkor lehűlik .Az ugy jó? nem lesz baja ?Úgy játszok sokat hogy játszok kb 2-3 órát leállás 4 óra múlva ismért igy nap 3x igy nem lesz baja?
2015. jan. 9. 19:36
 12/21 anonim ***** válasza:
egy próbát megér. am gyanúsan rossz lehet a pasztázása, mert írtadm hogy alapjáraton is 40 for körül van, az szerintem sok. De először rakd rá a gyári hűtőt, lehet, hogy máshogy van kialakítva és hatékonyabb.
2015. jan. 9. 19:37
 13/21 A kérdező kommentje:

Okés megpróbálom :) Hétfőn rászerelem remélem jobb lesz.

És ahogy irtam hogyan játszok birni fogja a proci?

2015. jan. 9. 19:44
 14/21 anonim ***** válasza:
azt mondom, hogy bírnia kell. ez nem egy őrült magas hőfok, de igaz kockázat. én azt mondanám, hogy nem lesz semmi baja, akkor se, ha így megy fél évig, de biztosra nem tudom mondnai.
2015. jan. 9. 19:50
 15/21 A kérdező kommentje:
Értem,az lehet gond hogy túl sok a paszta a procin?Mivel lehet kicsit sok ment rá nemtudom.
2015. jan. 9. 19:53
 16/21 anonim ***** válasza:
az bőven lehet. véknyan kell feltenni, ha túl sok van rajta, akkor még rosszabb, mint ha nem is lenne rajta egyáltalán. Lehet, hogy csak újrapasztázás lesz ebből. :D
2015. jan. 9. 20:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Nemtudom mostani hűtőn jóval nagyobb hűtőborda van mint a gyárin meg talán 1-2 centivel nagyobb a venti de nagyon hangos.Szerinted érdemes átrakni a gyárira arra a kisebb hűtőbordásra vagy nem?Szreintem átkéne mégis rakni mert az elején nem volt és 43 fokos volt akkoris maga a proci amikor nem csináltam semmit.Szerintem hétfőn átrakom gyárira meg újra pasztázom.Hétfőig kibírja a bf4-et? Olyan játékidőben ahogy leirtam?
2015. jan. 9. 20:05
 18/21 anonim ***** válasza:
bírni fogja.
2015. jan. 9. 20:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi összes válaszokat iszonyat gyors vagy! Köszönöm neked :) Kevés ilyen rendes ember van mint te! :D
2015. jan. 9. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:

tudom-tudom :D

kalappal.

2015. jan. 9. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!