Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Msi 8800 gtx melegedés?

Janika9406 kérdése:

Msi 8800 gtx melegedés?

Figyelt kérdés

sziasztok. lenne egy olyan problémám hogy a videokártyám melegedik . Egy 8800 gtx . alap feszes ,nem volt húzva , gyári hűtés van rajta , illetve a napokban szereltem plusz egy 12 cm es ventilátort , de így is 65 c megy alapon. Valamint terhelés alatt ki írja hogy a videokártya illesztő leállt és vissza .

A procim egy q8300 as alap feszes és az is 65 C van alapból , torony hűtés van rajta , frissen pasztázva.

A mai nap kivettem a videokártyát és bekötöttem az alaplapit és a procim hőmérséklete 32 c amivel elegedet vagyok !

Nos a kérdés hogy Mit tegyek a videokártyával hogy nem melegedjen? És hogy miért eset le drasztikusan a procim hőfoka hogy kivettem a videokártyát

2015. jan. 9. 09:10
1 2
 1/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Mi a tápegység pontos típúskódja?, gépház típusa? Ha nem tudod, hol vanak ventik rajta? Elöl lent van ami bevisz levegöt? Hátúl fent meg ami kivisz?
2015. jan. 9. 09:57
 2/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Alaplap típusa amugy? Nincsenek pupos kondijai vagy bármi látható hibája? Táp meleget fúj ki vga val?
2015. jan. 9. 09:59
 3/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
12es ventit gépoldalra szerelted hogy vga alá friss levegöt fújon be? Hátúl rendesen fúja ki a levegöt a vga? Nem lehet hogy vga venti rosz?
2015. jan. 9. 10:02
 4/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Enyi infoból a cpu azért melegszik mert a vga légszálitása nem jó mert a házban hagyja a termelt höjét
2015. jan. 9. 10:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Az alaplap neve :Asrock g41M-vs3 rev 2.0 , nincsenek púpos kondik . Az egyik ventilátort a vga alá raktam egyet meg a ház oldalára hogy keringjen a levegő
2015. jan. 9. 10:22
 6/15 A kérdező kommentje:
550 w os Raptoxx táp van benne . , de már próbáltam másik táppal is
2015. jan. 9. 10:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Leszedtem a gépház oldalát is .
2015. jan. 9. 10:24
 8/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Ha saját hütöje/ventije rosz hiába nyomsz ventit alá mert elenálásba ütközik, lehet kapni egyedi vga bordát és ventit is
2015. jan. 9. 10:28
 9/15 A kérdező kommentje:

Csináltam képet Speed fan rol Illetve egy másikat HW monitor

Speed Fan: [link]

Hw monitor : [link]

2015. jan. 9. 10:30
 10/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Vga hütöjét leveted már? Lehet pasztázás is segitene rajta, valami olcsób ezüstös, de fris (bármilyen) is elég ha kiszáradt
2015. jan. 9. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!