Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Msi 8800 gtx melegedés?

Janika9406 kérdése:

Msi 8800 gtx melegedés?

Figyelt kérdés

sziasztok. lenne egy olyan problémám hogy a videokártyám melegedik . Egy 8800 gtx . alap feszes ,nem volt húzva , gyári hűtés van rajta , illetve a napokban szereltem plusz egy 12 cm es ventilátort , de így is 65 c megy alapon. Valamint terhelés alatt ki írja hogy a videokártya illesztő leállt és vissza .

A procim egy q8300 as alap feszes és az is 65 C van alapból , torony hűtés van rajta , frissen pasztázva.

A mai nap kivettem a videokártyát és bekötöttem az alaplapit és a procim hőmérséklete 32 c amivel elegedet vagyok !

Nos a kérdés hogy Mit tegyek a videokártyával hogy nem melegedjen? És hogy miért eset le drasztikusan a procim hőfoka hogy kivettem a videokártyát

2015. jan. 9. 09:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen próbáltam : Próbáltam , sima szilikonosal, ezüstözöttel , aranyozottal ,
2015. jan. 9. 10:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet szimplán kuka a kártya !
2015. jan. 9. 10:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás. Nem rég olvastam hogy milyen háztartási anyag jó hűtő paszta ként . és találtam egy grafikont is. hülyeségnek tartottam , de veszteni valóm nem volt ezért lekentem mustárral :D És 85 c helyet 53 c a vga .
2015. jan. 9. 11:31
 14/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Maxon?

Hát érdekes:D

Aranypaszta ocsó lehetet és sokat ért ezekszerint...

2015. jan. 9. 16:14
 15/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Lehet sok pasztát kentél és az sokal szilárdab mint a nagyon lágy mustár igy joban ileszkedik, de hát ki tudja lényeg hogy jó legyen

Szia

2015. jan. 9. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!