Msi 8800 gtx melegedés?
sziasztok. lenne egy olyan problémám hogy a videokártyám melegedik . Egy 8800 gtx . alap feszes ,nem volt húzva , gyári hűtés van rajta , illetve a napokban szereltem plusz egy 12 cm es ventilátort , de így is 65 c megy alapon. Valamint terhelés alatt ki írja hogy a videokártya illesztő leállt és vissza .
A procim egy q8300 as alap feszes és az is 65 C van alapból , torony hűtés van rajta , frissen pasztázva.
A mai nap kivettem a videokártyát és bekötöttem az alaplapit és a procim hőmérséklete 32 c amivel elegedet vagyok !
Nos a kérdés hogy Mit tegyek a videokártyával hogy nem melegedjen? És hogy miért eset le drasztikusan a procim hőfoka hogy kivettem a videokártyát
Maxon?
Hát érdekes:D
Aranypaszta ocsó lehetet és sokat ért ezekszerint...
Lehet sok pasztát kentél és az sokal szilárdab mint a nagyon lágy mustár igy joban ileszkedik, de hát ki tudja lényeg hogy jó legyen
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!