21ezer ft melyik házat vennétek meg?
Hogy én melyiket venném? Hát biztos nem valamelyik ajánlott vételt, meg nem is olyat, ami nagyon "gamer" csicsás stílusjegyekkel van ellátva.
Codegen 9011 - Ez az a gyártó, akit a tápegységei miatt nem szeretünk. Ebben is van egy előre beszerelt 400W-os, de ha az nem kell el lehet rakni a padlásra tartaléknak. Máskülönben a ház nagyon korrekt és olyanokat tud, mint egyik másik hasonló árú konkurens sem. Meg nem fekete - ami lehet jó is meg rossz is. Már 10k alatt is beszerezhető
Antec NSK4100 - Teljesen átlagos, nem tud semmi extrát, de cserébe neves gyártó stabil háza. Tizenegynehányezer forintért vesztegetik.
Chieftec BM-széria - Szintén semmi plusz, de kicsit szerver-kinézetű házak, kiváló szellőzzéssel, ellenben nem annyira jó hangszigeteléssel. Szintén a tízezres kategória alján.
NZXT Source 210 - Kicsit sok rajta a műányag, de ha valakinek bejön, érdemes elgondolkozni rajta. Ő már kicsit többe kerül, cserébe a benne található felhozatal is modernebb - jól szerelhető ház, okosan megtervezett szellőzéssel.
Köszönöm, és külön a #3 válaszolónak!
Jó volt látni hogy kicsit másféle házakat is bemutattál amiket eddig nem is láttam, főleg a codegen házon lepődtem meg, görgős ház, ami végül is nem rossz dolog! :D Tömör vasak az igaziak!
Xigmatek, Bitfenix ilyen árú házai
+1 Chieftec házakra
Mindenböl találni sima egyszinü házakat (már ha csicsa hátrány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!