A CES-en bemutatott eszközök mikortól lesznek hétköznapi tárgyak?
Ezt aztán jól megválaszoltad...
Mikortól = Melyik évtől?
Általában hány év alatt kerül tömeggyártásba egy olyan eszköz, amire vélhetően igény lesz, a CES-en való bemutatása után?
OLED 4k tv, oled 8k tv stb.
Nem véletlenül nem írtam évet.. Örülj neki hogy egyáltalán válaszoltam, mert ez egy hülye kérdés, nem lehet rá értelmesen válaszolni, nem véletlenül nem válaszolt rá senki.:) Már csak azért se, mert ezer féle dolgot mutatnak be, valamelyik már teljesen szériaérett, valamelyikhez meg még kell pár év.
4K OLED TV-t már idén is nyugodtan vehetsz, mert már megkezdődött a tömeggyártása. Hogy mikor lesz hétköznapi, az meg több tényezőtől függ, nem lehet megjósolni.
"Örülj neki, hogy egyáltalán válaszoltam..."
Nagyon köszönöm MESTER! Megtisztelsz, hogy válaszra méltattad ostoba kérdésem.
Mindig tanulok valamit. Tehát nem te vagy kevés egy kérdés megválaszolásához, hanem a kérdés buta. OKÉ. De azért csak idejöttél belepiszkítani. Gyakorlatilag nem válaszoltad meg a kérdést. Csak azt nem értem, ha valamire nem tudod a választ, akkor miért írsz bele a kérdés topikjába? Kényszeres válaszoló vagy? Nem kell válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!