Mi a fő szempont a memória kiválasztásának, ha csak játszani akarok vele?
Figyelt kérdés
- Időzítés
VAGY
- Órajel
????????
2015. jan. 7. 17:54
2/11 anonim válasza:
Jelenleg játékra 2x4GB KIT 1600mhz CL9, ami szükséges!
3/11 anonim válasza:
Ha nem videomemóriaként használja a géped, akkor édesmindegy. 1333 Mhz CL9 is elég. Egyesek szerint a magasabb órajel kisimítja a microlagokat, de őszintén szólva én semmilyen különbséget nem vettem észre 1333 és 1866 között.
4/11 anonim válasza:
Szerintem még mindig az arany középút a nyerő az 1600mhz CL9.
5/11 anonim válasza:
Időzítés és órajel. (Ebbe a sorrendbe)
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem már sokan mondták hogy órajel kell játékra késleltetés nem.Akkor most ahány ember annyi válasz :-)
2015. jan. 7. 18:09
7/11 anonim válasza:
Mindkettő fontos, de mint írták, időzítés és órajel. Tartom magamat az 1600mhz CL9 kombóhoz.
Egy Intel Core i5 4460 + 2x4GB 1600mhz CL9 tökéletesen elegendő lesz, mondjuk egy GeForce GTX970 kihajtásához, nem vennél észre különbséget még akkor se, ha mondjuk alátennél egy Core i5 4690k-t + 2x4GB 2400mhz-es memóriát!
8/11 anonim válasza:
Ha az időzítés rossz, akkor hiába megy 1888 -on 1600 -as jobb lesz aminek jobb CL értéke.
10/11 anonim válasza:
Az árát semmiképp nem éri meg, mert baromi drága. G.Skill és Team Group RAM-ok között nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!