Tudom, hogy vga limit, de?
Figyelt kérdés
sziasztok. olyan buta kerdesem lenne, de most halal komolyan: tudom, hogy vga limitem van(!), mert a procim durvan jo kategoria(nem nagyzolaskent irom, azert nem is irtam pontos tipust), de mire odaertem,hogy videokari vetel, addig kozbe jott sokminden, ami vitte a penzt es csak egy gtx 650ti boost-ra futotta. szoval a kerdesem az volna, hogy: ha tul eros a proci a kartyanak, akkor ugymond szethajtja ido elott?! mert 2014-es jatekok alatt 80-85° a kartya homerseklete. a venti csak 60-65%-on mocorog, tehat meg birna. es a gyari adatok 95°-ig mondjak, hogy bisztonsagos. szoval ti mit gondoltok errol? es bocsi megegyszer az idetlen kerdesert.2015. jan. 7. 02:16
1/5 anonim válasza:
Nem is tudom. Nem igazán értem, hogy miről mit kéne gondolni. o.O
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Névtelen oldal nick elrejtésel, cpu igen fontos lene leirásndból itélve szégyelni való (ezt csak te vélheted igy, mi szégyen van a szegenysegbe?n)
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
De gondolom ugyse irod le, ezért leirom kérdésedbe nem baromságokat hanem gpu és cpu kihasználtság % ot kelet voln irnod...
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Venti fordulat és a höfokoknak nem sok köze van hozá
Ezeknek inkáb gépházhoz, beálitáshoz van köze
5/5 T/Z válasza:
"szoval a kerdesem az volna, hogy: ha tul eros a proci a kartyanak, akkor ugymond szethajtja ido elott?!"
Nem, ilyen nem létezik, egy 8 magos i7-est is mellé rakhatsz, olyan nincs, h "széthajtja" a túl erős processzor a kártyát.
Nálad inkább az van, amit itt már írtak, h gondolom egy sz×r gépházban van a cucc. Elöl az előlap alatt van ventilátor?
Hátul van ventilátor I/O panel mellett?
Legalább a gépház oldalát szedd le, kapjon egy kis levegőt a VGA.
Esetleg még ha a kártya sz×r fajta hűtéssel rendelkezik, az is melegítheti feleslegesen a GPU-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!