CPU limit?
Egyszerűen az az oka ennek, hogy a játékok nem folyamatosan ugyanannyira terhelik a számítógépedet (pl. a CPU-t).
Valószínűleg CPU limitről van szó, ahogy írod. Tehát a fenti mondatommal együtt: általában elég még a CPU-d ehhez a játékhoz is, de "néha" (nem írtad, milyen gyakran) már nem. Ekkor tapasztalod, hogy leesik az FPS-ed.
Nem tudom, mi a valódi kérdés, mert magadtól is rájöttél szerintem. Vagy csak megerősítést szeretnél?
Biztosan CPU limitem van core 2 quad q9550 proci van a gépben. Most vettem egy GTX 760 ast a gépbe, szóval számítottam rá, hogy gyenge lesz hozzá, de az volt a terv, hogy ha lesz majd pénzem akkor lapcsere+ uj proci. De erre nem számítottam, hogy jelenleg ugy futnak a játékok, hogy pl játszom az uj Call of Dutyval, mondjuk 3-5 percig fut jól, 30-50 fps, aztán CPU kiakad 100 % on, és 1 percig 10 fps, szoval ilyen a Cpu limit??????, mert én azt hittem csak egyszerüen folyamatosan kevesebb fps em lesz.....
itt lehagytam az elöbb a kérdöjelet :)
Ez egy bug a játékban. Erősebb gépeken is ugyanúgy megesik
CPU miatti FPS drop az néhány másodpercig tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!