CPU limit?

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 14:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Biztosan CPU limitem van core 2 quad q9550 proci van a gépben. Most vettem egy GTX 760 ast a gépbe, szóval számítottam rá, hogy gyenge lesz hozzá, de az volt a terv, hogy ha lesz majd pénzem akkor lapcsere+ uj proci. De erre nem számítottam, hogy jelenleg ugy futnak a játékok, hogy pl játszom az uj Call of Dutyval, mondjuk 3-5 percig fut jól, 30-50 fps, aztán CPU kiakad 100 % on, és 1 percig 10 fps, szoval ilyen a Cpu limit, mert én azt hittem csak egyszerüen folyamatosan kevesebb fps em lesz.....
2014. dec. 3. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen az az oka ennek, hogy a játékok nem folyamatosan ugyanannyira terhelik a számítógépedet (pl. a CPU-t).

Valószínűleg CPU limitről van szó, ahogy írod. Tehát a fenti mondatommal együtt: általában elég még a CPU-d ehhez a játékhoz is, de "néha" (nem írtad, milyen gyakran) már nem. Ekkor tapasztalod, hogy leesik az FPS-ed.

Nem tudom, mi a valódi kérdés, mert magadtól is rájöttél szerintem. Vagy csak megerősítést szeretnél?

2014. dec. 3. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:
És az miért lehet, hogy rosszabbul fut pl a Crysis 3 ezzel a karival, mint a régi 460 ommal, szoval a cpu limit csinálhat olyat is, hogy hiába a jobb VGA rosszabb az egész, mint egy régebbi VGA val?
2014. dec. 3. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Biztosan CPU limitem van core 2 quad q9550 proci van a gépben. Most vettem egy GTX 760 ast a gépbe, szóval számítottam rá, hogy gyenge lesz hozzá, de az volt a terv, hogy ha lesz majd pénzem akkor lapcsere+ uj proci. De erre nem számítottam, hogy jelenleg ugy futnak a játékok, hogy pl játszom az uj Call of Dutyval, mondjuk 3-5 percig fut jól, 30-50 fps, aztán CPU kiakad 100 % on, és 1 percig 10 fps, szoval ilyen a Cpu limit??????, mert én azt hittem csak egyszerüen folyamatosan kevesebb fps em lesz.....

itt lehagytam az elöbb a kérdöjelet :)

2014. dec. 3. 15:28
 5/6 BM-Striker ***** válasza:

Ez egy bug a játékban. Erősebb gépeken is ugyanúgy megesik

CPU miatti FPS drop az néhány másodpercig tartana.

2014. dec. 3. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nemtom, de mondom a Crysis 3 rosszabbul fut, mint a 460 al....
2014. dec. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!