Vettem külföldön egy teljesen új bontatlan msi HD5870-es videokártyát. Jelenleg egy AMD athlon 5000+ os cpu van mellette. CPU limit?
Figyelt kérdés
Feltettem a GTA4-et és mikor nappal van szaggat, este nem ( a játékba ) max-on illetve low-on is. Az most akkor cpu limit? Ha igen milyen porcit ajánlotok mellé?
BF3,mafia2,nfs mw 2012 ezek elég szépen elmennek.
2014. szept. 16. 22:11
1/5 anonim válasza:
A gta 4 optimalizálatlan játék. Ha a többi játék jól fut, akkor nincs gond.
2/5 anonim válasza:
Ahogy írják, GTA4 optimalizálatlan, és azon ritka játékok egyike, amelyik erős, lehetőség szerint négymagos processzort igényel. Tehát igen, alighanem CPU limitről van szó. Ha felrakod a legfrissebb patchet, akkor javul a helyzet, de úgy sem fog megtáltosodni.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Milyen processzor tudnátok ajánlani olyan 25k-ig?
2014. szept. 16. 23:51
5/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg : J&W-A61PM-D2 v2. 0 S-AM2+ ez. De szerintem új alaplap is megy, mert ujabb sAM3+ os procit már nem kezel szerintem. Pl ezt :Pl ezt: [link]
2014. szept. 17. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!