W_Gyuri kérdése:
Miért van kevés hely van a C meghajtón?
Figyelt kérdés
Ccleaner meg Windirstat-al egy kis helyet felszabadítottam, de megint kevesebb van.
40 GB-ból 2,6 GB szabad a hely most.
Win7-et használok.
2015. jan. 5. 23:31
1/5 T/Z válasza:
Mihez képest kevesebb?
Egy 40 gigás partícióból nem sok marad, ha Win7-et raksz rá.
16giga 32bites, 20giga 64bites oprendszerrel, plusz a lapozófájl, meg a hibernációs fájl.
2/5 anonim válasza:
Töröld a rendszervisszaállítási pontokat!
3/5 anonim válasza:
40GB kevés a Win7-nek. Nekem 100gb-s partíción van a win7, annyi szerintem bőven elég neki. Letöltéseket átrakhatod másik merevlemezre.
4/5 anonim válasza:
Idővel a frissített fájlokból is összejön egy 20-25 gb (a mappa neve most nem ugrik be, de könnyű megtalálnod a gépen), amik kellenek a rendszer működéséhez. Egy partition managerrel csapj hozzá még egy 15 gigát más partícióról, vagy térj át másik oprendszerre - ha nem akarsz folyton újratelepíteni. B megoldás a tárhely bővítés.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :), sikerült megoldanom, most már 19,7 GB szabad hely van a C meghajtón a rendszer visszaállítási pontokat kellett törölnöm.
2015. jan. 7. 03:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!