Vészesen fogy a hely a c meghajtón?
engem is érdekelnének tippek, mert hasonló cipőben vagyok, pár hete egy win update után vészesen eszi vmi a szabad helyemet és akármennyit szabadítok fel, köv újraindításnál újra eltűnik. WinUpdate mappa ami felelős érte, de a beépített takarító nem nagyon szabadít fel helyet, beletörölni meg nem szívesen tenném.
Tippem, hogy futtasd a lemezkarbantartót első körben, lehet neked is ez lesz a bajod.
aha a win update nem szivesen tiltom le de egy nap 8szor akar frissíteni ujabb és ujabbakat és mindegyik külön fél giga de hát az közel sincs a hiányzó 50gb hoz
mind1 bekell érnem a picinyke d meghajtó 70gb val
#4 vagyok:
nekem egy 45gigás c: és egy 450gbos d: meghajtóm van, pár héttel ezelőttig a c-n kb 15gb szabad hely volt, majd kb 2-3 nap alatt leesett 3 gb-ra. A windows egyébként szépen fut, teljesítményben nincs probléma, de szeretek a c:-n hagyni legalább 10% szabad helyet a problémamentes futáshoz, ami most igaz nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!