A Windows 7 telepítő DVD-m miért nem jó?
Figyelt kérdés
Miért nem működik a Windows 7 telepítő DVD-m. Rendesen írtam ki csak amikor újraindítom CD/DVD romról nem indul (ha átrakom) De ha a Számítógépbe belépek akkor ott van a cserélhető adathordozó eszköz. De nem lehet telepíteni rendesen (Patríciót törölni) mert azt írja Nem lehet elérni a beállításokat amíg nem Windowsról indítjuk. Miért van ez :) ?2015. jan. 5. 16:49
1/11 anonim válasza:
A BIOS-ban vagy boot menuben állítsd át, hogy otpikai meghajtóról bootoljon. Persze ha végeztél a telepítéssel ne felejtsd el visszaállítani.
2/11 anonim válasza:
Mert ha nem állítjuk vissza az miért baj?
3/11 anonim válasza:
Alapvetően nem baj, csak ha bent felejtessz valami bootolható lemezt nem fogod tudni mi a szöszért nem érhető el a Win.
4/11 anonim válasza:
A "lemmezkép írása DVD-re" (vagy ezzel eegyenértékű) opcióval írtad?
5/11 anonim válasza:
#3 Ha nem nyomsz egy gombot, akkor néhány másodperc (15?)után automatikusan a telepített op.rendszer indul el.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, és már régen írtam ki szóval nem tudom pontosan, hogy de valahogy úgy amit mondtál. És már beállítottam a BIOS-ba, de akkor egy fekete képernyő 5 mp-ig és megy tovább.
2015. jan. 5. 17:02
7/11 anonim válasza:
Ha már vanegy operációs renszer a gépen, akkor a fekete képernyő alatt egy gombot meg kell nyomnod, hogy lemezről induljon, de erre egy feliratnak figyelmeztetnie kell.
Az is lehet, hogy bahalt a lemez. Írj egy újat.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem figyelmeztetett semmi csak felül volt egy: _ jel csak vastagabb és fehér volt meg villogott, ez a legrészletesebb magyarázat. És az van kb 5 mp-ig és utána a szokásos indítás. VAGY ha nem szakszerűen állítom le a Windowst, akkor egy fekete képernyő szöveggel de a lényeg ennyi: Kettő választás van vagy: Windows normális indítása VAGY Windows indítása javítással(ajánlott)
2015. jan. 5. 17:15
9/11 A kérdező kommentje:
Itt van a Linkje mit ír ki csak természetesen a szöveg nélkül és marad a _ : [link]
2015. jan. 5. 17:26
10/11 anonim válasza:
Pontosan ennek a képernyőnek kellene megjelenni.
A szöveg azt jelenti, hogy CD-ről való bootoláshoz nyomj meg egy gombot. (mindegy melyiket)
Haa bootsorrrendben azoptikai meghajtó az első (és stabilan működik is) akkor próbálj egy másik telepítőt, mert a lemezzel valami gáz van.
Én telepítő lemezt mindíg újraírható alapanyagra készítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!