Lenovo Y50-70, tudok e bele tenni SSD-t plusszba vagy cserélnem kell a HDD t?
Figyelt kérdés
Lenovo Y50-70 es notebookom van és nem tudom hogy vn e még e benne valami üres hely ahova tehetek SSD-t vagy ki kel vennem a HDD-t és a helyére kell e tennem az SSD t...? tudja valaki esetleg?2015. jan. 4. 20:09
1/7 anonim válasza:
nem tudom, de ha nem lehet, és a hdd-t nem akarod kivenni akkor akár az odd helyére is lehet rakni
2/7 A kérdező kommentje:
Lenovo Y50-70... Nincs benne ODD
2015. jan. 4. 20:21
3/7 anonim válasza:
Ha M.2 vagy MSATA-ra gondolsz, akkor sajnos nincs. Csak 1db sima SATA.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Előző, talán olvasd végig: "Optikai meghajtó típus: DVD Super Multi jellemző: Külső Optikai meghajtó"
6/7 anonim válasza:
Alatta látom, hogy külső meghajtó. Érdekes akkor.
"Optikai meghajtó típus: DVD Super Multi
jellemző: Külső Optikai meghajtó"
Akkor sajnos csak a HDD csere marad.
7/7 anonim válasza:
Láttam, de ilyen leírással még nem találkoztam. Vagy van benne vagy nincs, de ilyen, hogy "van", de "külső"...
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!