Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD processzor esetén milyen...

AMD processzor esetén milyen foglalatú alaplapot érdemes venni?

Figyelt kérdés
Ha fejlesztésre kerül a sor (~2 év múlva), jó lenne, ha nem kerülnék megint abba a gödörbe, mint most, hogy FM1-es az alaplapom, és EGYETLEN EGY processzor sincs újonnan sehol. Ami erősebb a jelenleginél (2,6 Ghz 4 mag).

#processzor #AMD #alaplap #káposztás tészta #ütvefúrógép #intelfanbojkussaneved #kacsalábon forgó kastély #palotapincsi pottyantás
2015. jan. 4. 16:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséged, én is FX-re gondoltam, de egy ismerősöm által maradok a 4300-nál tekintve azt, hogy a több mag nem mindig jobb is. Azaz, alig fordul elő olyan játék, amelyik érdemben több magot használna ki 4-nél, ismereteim szerint. Meg konkrétan majd beruházok egy komolyabbra, ha úgy adódik. Jelenleg nincs ennyi pénzem, hogy FX6xxxx és 8xxx-ekben gondolkodjam. Vásároltam egy AM3+ 970-es chipsettel ellátott ASUS alaplapot, szerintem bőven elég lesz még a 6-8-as szériára is később. Ha akkor még lehet majd kapni. :D

R7 265-ös VGA-n gondolkodom majd, de erre egyelőre nincs keret. Ugyan többet fogyaszt, de teljesítményben többet tud, mint a GTX 750 TI. Utánajárásom alapján.

2015. jan. 7. 15:41
 12/14 A kérdező kommentje:
USB 3.0-t teljesen leszarom, sose érdekelt, alig használok hordozható eszközöket. Mindazonáltal rendelkezik az alaplap 2-vel is, és mind SATA III csatis, annak ellenére, hogy csak SATA II-es HDD-m van. Puff neki.
2015. jan. 7. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Kicsivel erősebb: [link]

A sata III-at a jövőre tekintve nézd: ssd

Ha jó a sata II és az usb II, akkor vehetsz egy belépőszintű lapkát is (kb 14000ft)

2015. jan. 7. 17:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi az infokat. :) Ment a zöld kéz!
2015. jan. 7. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!