Lacca17 kérdése:
Ha nem szerepel 1 processzor a támogatási listán, attól még kezelheti a lap? Mert hallottam már olyat, hogy igen, és ez mitől függ, vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 20:23
1/6 csacsi2 válasza:
RAM -nál még lehetséges, Processzornál valószínűtlen. Olyan kell ami rajta van a listán, ez adja a garanciát, hogy működni fog vele. Próbát tehetsz, nem lesz baja ha már megvetted, de ha nem akkor semmi esetre se vegyél olyat!
2/6 anonim válasza:
Hááát... ha intelbe amd paszirozol vagy forditva abbol bisztos nem lesz semmi jó.
socketeket kell nezni vagy a támogatottakat.
3/6 A kérdező kommentje:
Ennyire nem vagyok béna azért :D csak pl haverom intel xeon procit hajt (ami szerver proci) egy sima gigabyte lapba, és a gyári oldalon megnézve nem szerepel a listán, ez egy 775-ös lap, és van hozzá valami átalakító a procihoz, hogy stimmeljen a foglalat. De olyat is hallotam már olyat is, hogy amd opteron proci ment olyan lapban, ami ezt nem támogatta.
2015. jan. 2. 20:33
4/6 anonim válasza:
szerintem azért nem szerepel a listán mert szerver procihoz álatálba szerver alaplapot irnak. talán azért.
5/6 csacsi2 válasza:
Bővíthető az alaplap más architekturáju procira akkor kell hozzá venni bővítőkártyát. Meg van a helye az alaplapon.
Amennyiben működik is egy processzor ami nincs a támogatási listán az nem jelenti azt hogy ismeri az összes utasításkészletet, így hibásan fog működni...
Röviden amely processzort nem teszteltek (lista) azt neked kell... ezt máshogy nem tudhatod meg! jobb a támogatási listát figyelembe venni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, így már értem :)
2015. jan. 2. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!