Tudtok ajánlani egy jó gamer billentyűzetet?
Ne a "gamer" felirat végett vedd a billentyűt/egeret.
Én egy mezei 500-os billentyűzettel meg egy 2000 forintos egérrel jobban tolom a játékok többségét, mint azok akik szórják a pénzt az ilyen vackokra.
Meg ne másoktól várd a választ erre, mert ez egy olyan dolog, amit neked kell eldöntened, hogy az adott billentyűzet/egér kézre áll-e, megfelelő-e az igényeidnek, kényelmes, valamint a további dolgoknak.
nem vagyok nagy szakértője annak, hogy mi a jó ezen témában, de akkor itt van egy, pofásan néz ki, van világítása is, és kevesebb mint 10K.
Adtam tanácsot, ha normálisan tudsz játszani, és jók a reflexeid akkor elég a mezei 2500 forintos összeállítás.
Az ivás meg nem ide tartozik, amúgy meg nem mondom hogy ne igyon senki semennyit, néha egy KICSI az egészséges, csak nem úgy kellene inni ahogy az a másnaposok 1-2-3-ban látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!